• (bkz: ciro immobile)
  • (bkz: ekşicep)
  • vays be! mobil uygulamada bile cigir acmislar! tebrik ediyorum. cok basarili. hizli, pratik vs.

    aaammaaa velakin telefonumu biri eline alirsa kufurlu mufurlu bol entrikali eksi entrylerimi ve de kimligimi ogrenecek diye pek bi korkuyorum itiraf edeyim!;)

    avon mobilin soyle bir uygulamasi var tavsiye ederim eksi'cigim;

    uygulamayi her actiginda yada siparis verecekkene sana uygulama ici belirledigin 4 haneli sifreyi sorarak 2.bir teyit aliyor uygulama. cok mantikli degil mi allasen? sifreyi 0000 yapmadigin surece sorun yok.
  • iyidir hoştur ancak uzun süredir düzelmeyen hataları vardır.

    mesaj bölümünde klavyeyi algılamaması, klavyenin kapanması.

    2.ye açıldığında (aradan ne kadar zaman geçmiş olursa olsun) alt menü görünmemesi, geri tuşuna basıldığında uygulama kapatma ekranı gelmesi ya da direkt crash.

    klavyeyi değil ama ikinciyi birkaç farklı yerde okudum, aramaya inandım, bulamadım.

    aslında düzeltirdiniz bence ya.
  • 1 gp net yavaşladı sanıp veri paketi açtığım sonucunda uygulamanın kendisinin sunucu alışverişinin yavaşlığı sonucuna vardığım o uygulama daha fazla stabil olması gerek.
  • bug bildirimidir:

    bildiğiniz gibi ekşisözlükte tüm entry'ler ve özel mesajlar küçük harflere çevirilerek post edilir. fakat youtube ve spotify linkleri gibi bazı linklerde büyük harf bulunur ve küçük harfe çevrilince link çalışmaz.
    sözlük web versiyonunda bunu düşünerek linkleri küçük harfe çevirme yapmamışlar fakat mobil uygulamada bunu yapmayı unutmuşlar. o yüzden mobilden gönderilen youtube linkleri çalışmamaktadır. acilen el atılmalı.
  • giriş yaparken kullanıcı hatası veriyor ama mesaj bildirimleri yine de geliyor. neler oluyor ulu kanzuk
  • mesajlaşma bakımından kolaylık sağlamakla birlikte neredeyse saatte en az bir defa çöken uygulama. ciddi sıkıntıları var. bağlantılara tıklıyorsunuz, bazısını açıyor sonra geri entry'e dönerken çöküyor. bazısını daha açmadan hata verip kapanıyor. ama en kötüsü takipteki başlıklarda tıklayınca okumadığınız halde okumuş sayıp açmadan kapanması herhalde. profesyonellik anlamında rezalet uygulama. düşünülmüş şeyler var ama uygulamada aşırı bir gevşeklik var bence.
  • sorunlar:

    -uygulamada değilken uygulama ikonunda mesajın var uyarısı olmaması.
    -uygulamadan atması
    -profil sayfasında refresh eylemi yapılamaması
    -uygulama içindeyken bazen gelen mesajların anında bildirilmemesi.

    şimdilik gözlemlediğim sorunlar bunlar. ay yiyin de şu uygulamayı geliştirin efendiler
  • sorunlar:
    -kimsenin bana mesaj atmaması.

    *
hesabın var mı? giriş yap