• ekşi iş ağının bir üst versiyonu olarak bu başlığı açıyorum. başlığı açmaktaki amacım, bizlerin iş ağı başlığında olduğu gibi; bilgimizi, tecrübemizi, birikimimizi sermayeye yem etmek yerine sadece kendimiz için kullansak neler yapabiliriz ve hayatımızda neleri başarabiliriz görmektir. (hayatımız da kurtulabilir:)
    burada ihtiyacımız olan her şey var. iş gücü, tecrübe, bağlantılar ve sayımızdan gelen büyük güç. burada şekillenmesini umduğum topluluk, ihtiyaca göre her meslekten insanı ihtiva edecek şekilde bütçeleri sarsmadan, kurulacak iş için kişilerin şartlarına göre fayda, sermaye ve emek ortaya koymasından ibaret olacaktır. etnisite, din, dil ayrımı yapılmadan böyle bir yapı oluşturulduğu takdirde çok başarılı olabileceğimize inanıyorum.
    burada amaçlanan önceleri bir kafeyle (ihalelerde de söyledim istesek şeker fabrikası alırız) ya da küçücük bir şeyle büyük bir iştirake dönüşebilecek bir oluşuma ışık yakmaktır.

    peşin not: kafe, dolandırıcılık, tosun esprileri yapmayınız. kafe sadece örnekti. bu giriyi de türkiye’den yazıyorum. tosunun kendisi ya da yakını değilim. sadece iyi bir üniversiteden mezun mühendis ve günümüz şartlarında iyi sayılan bir işte çalışan ve halinden memnun olmayan bir insanım.
    bu oluşuma sadece terör sevicileri katılamaz. kendileri şu andan itibaren ocak dışıdır.
    hesaplayan adamlar göreve! rakamları konuşturun.
hesabın var mı? giriş yap