• galiba öyle oldu. ama bana daha farklı bir şeyi anımsattı. özel bir okulda anaokulu öğretmeniyim. diğer şubeler her allah'ın kulu aile katılımı yapiyor. müdür her gün bana mesaj atiyor. aile katılımı yapmaya çalış calis çalış..

    hatta cumartesi gecesi bile aile katılımı için mesaj yaziyor karı. aq hiç bir velide dönmüyor bana.

    diğer subedekiler aile katılımını yapıyor aq eksi gibi habire birini çağırıyor benim.
  • seviyesiz popilerden önce, önüne gelen suriyeliyi memlekete alan hükümet gibi sözlük yönetiminin de sözlüğü bir sürü ipsiz sapsızla doldurması sonucu gerçekleşen hadise.

    hayır yani, biraz temizlik yapsalar gene neyse. istiyorsan beni de onlarla birlikte şutla. yeter ki burası okunur bir yer olsun, ergenliğin cirit attığı bir yer değil.

    para her şey değil, ayıptır.
  • 2 buçuk senede çaylak listesinde geldiğim nokta 12.000 . ee sıkıyor haliyle.
  • eleme yapmadan, pata küte binlerce kişiyi tek tuşla alırsan, kalite düşer hep beraber kumda oynarız.
  • yancıların çok olmasından kaynaklandığı düşünülüyor insan.
  • gündemdeki başlıklara bakınca gözlemlenebilen durumdur.

    özellikle maç günlerinde futbol ile ilgili sayısız başlık açılır. bu günlerde tüm futbolcuların başlığına entry bırakılır ve gündeme sokulur. bu entrylerin çoğunda küfür, maçları izlerken oluşan anlık heyecanla sporcuların veya takımların birden göğe çıkarılması ya da yerin dibine sokulmasını, rakip takım taraftarların birbirleriyle dalga geçmesini, ekşi sözlük taktik uzmanlarının bu tarz düşüncelerini, desteksiz ve bilgi içermeyen her türlü cümle kombinasyonunu bulabilirsiniz.

    kahvehanede de benzer görüntülere şahit olabilirsiniz. küfür gırladır ve herkes ordinaryüs futbol profesörü gibi gezinir ancak saçma sapan yorumlarda bulunur.

    cinsellik ve özellikle kadınlar ile alakalı yine sayısız başlık var sürekli yenileri de geliyor. tayt giyen kızın asıl amacı, makyaj yapan kadın, makyaj yapmayan kadın, makyaj yapmamış gibi makyaj yapan kadın, kadınların erkeklerde ilk baktıkları yerler gibi saçma sapan bir ton başlık var. cinselliğin ülkemizde tabu olmasından kaynaklanıyor sanırım. konu cinselliğe veya kadına gelince hemen saçmalamaya başlıyor insanlar.

    yine kahvehanede benzerlerini gözlemleyebileceğiniz yıllardır konuşulan konulardır bunlar.

    siyaset de aynı bilen de konuşuyor bilmeyen de ama değişmeyen tek şey insanların kendilerini fikir beyan etmek zorunda hissetmeleri. başlık siyasi ise hemen başlığın aklına ilk getirdiği şeyi yazıyor çoğu kişi. olayın ne olduğuna bakmadan, araştırılmadan hatta bazen olay tamamen yanlış anlaşılmış şekilde yazılıyor.

    bütün başlıklardaki gereksiz laf sokmaya çalışmak ve benzeri yaklaşımların da bu dönüşüme payı büyük. insanlar bazen bir şeyler öğrenmek için bazen farklı fikirler duymak için giriyorlar sözlüğe ama birbirlerini tekrarlayan boş söylemler karşılıyor çoğunlukla onları.
  • ak trollerin olduğu yerde kahvehaneye şükretmek lazım. yakında ahıra da dönebilir, fuhuş yuvasına da.
hesabın var mı? giriş yap