• malumunuz, bitmek tükenmek bilmeyen seçim dönemiyle birlikte eksisozluk.com habitatına salınan aktrollerimiz birbiriyle kıyasıya mücadeleye girişmiş durumdalar; birbirinden provakatif başlıklarla, her ne kadar rakip olsalar da bu başlıkları yardımlaşma içerisinde gündeme taşıyabilme yetenekleriyle de değerli ekşi ahalisinin takdirlerini toplayarak yollarına devam ediyorlar. bu noktada maaşlarını haketmediklerini söylemek ne kadar doğru, bilemem.

    bu basligi açmaktaki maksadim ise bu aktroll kardeslerimizin emeklerinin karsiligini bir kez daha teslim etmek. yarismanin kazananini kendi kriterlerinize uygun secmekte serbestsiniz. benim kriterlerim, en uzun soluklu aktroll'umuz, an tartismali basliklara imza atan, hakaretlere konu olan, ifsalanmasinin ardindan yine de arlanmadan uslanmadan bok gibi tespitlerle baska hesaplardan hala daha yazmaya devam eden lord eddard stark
  • sokakta ayni seyleri konustugunu gorsen tukurugune aciyip yuzune tukurmeyecegin denyolar yazar olmus, o da yetmezmis gibi bu satilmis denyolar acaba kac paraya satmis kendini diye mi karsilastiracagiz.
hesabın var mı? giriş yap