• ekşi sözlüğün dayanışma ile desteklemesi gereken ilanlar bütünü.

    merhaba sözlük, tanımı yaptığımıza göre sadede geçebiliriz. 10 senedir çat pat ney üflüyorum. post metal, post rock müziklere ilgim var ve klasik türk müziği ve türk sanat müziğinden eski tadı alamıyorum. dediğim gibi özellikle post müziklere ilgim var uzun bir süredir bu tarz dinliyorum. aranızda müzik grubu olup "bir neyle deneme yapsak" diyen varsa seve seve gelirim hem olmazsa uyuşamazsak hiç canınızı sıkmadan tıpış tıpış kaybolurum hayatınızdan. yeşilleri bekliyorum
  • 6-7 senelik bir elektro gitar tecrübem var. daha önce bir iki grupla rock party, cafe gibi küçük çaplı konserlerde çaldım. bir süredir müzik grubum yok ve yeni bir grupta yer almak için sabırsızlanıyorum. blues'dan thrash metal'e kadar geniş bir yelpazede müzik dinliyorum. en çok çaldığım türler ise blues, classic rock, progressive rock ve ballad.
    pink floyd, gary moore, dream theater, judas priest ve europe hayranıyım. cover çalan veya kendi müziğini üretmeye çalışan gruplarda yer alabilirim. kendimi grup üyeleriyle beraber geliştirmeye çalışan, uyumlu ve müzik tutkunu bir müzisyenim. keyifle müzik yapmak isteyenlerin yeşillendirmesini bekliyorum.
  • tamda ihtiyacım olan başlık ama hiç ilgi görmemiş. neyse tekirdağ merkezdeyim (süleymanpaşa) uzun yıllardır klasik gitar çalıyorum daha doğrusu flamenco çalıyorum ama piyasada gitarın adı klasik. kendini geliştirmek isteyen vokal, bas gitar, perküsyoncu ya da diğer enstürmanları çalan arkadaşlar varsa yeşillendirsin birlikte güzel işler yapabiliriz.
  • sesim fena sayılmaz güzel yazarım kalemim kuvvetlidir :) ilgililere duyrulur :)
  • (bkz: garaj.org)
hesabın var mı? giriş yap