*

  • bol şans kardeş.
  • (bkz: yazık lan)
  • ricadaki "up'lamayanın kaynanası ölsün" ibaresinin çıkarılması ve zıt anlamlısının eklenmesini talep ederek up'lıyorum.
  • şarkı pek hoş geliyor kulağa. bir şeyler izlerken aşırı sıkıldığımdan izleyemeyeceğim ama olsun, yine de bir göz atmayı deneyeceğim.
    kendi imkanlarıyla bir şeyler yapan insanlar var olsunlar hep.
    tanım: kesinlikle dikkate alınması gereken bir ricadır.
  • yazar kişisi rica etti karala bir şeyler diye.

    1-) şarkı yarak gibi. vokal müziğin önünden koşuyor ve alakasız sözleri var. sırf marjinallik yapalım demişler sanırım

    2-) şarkı yarak gibi. makyaj yapmayan kadın koyunca sanat filmi olmuyor o hem.

    3-) şarkı yarak gibi, kulağım sikildi, şimdi kendine gelsin diye ajdar dinliyorum. yavaş yavaş iyileşmem gerektiğini söylediği için doktor, kendisine en yakın kötülükteki şarkılardan başlamam gerekiyormuş.

    4-) şarkı yarak gibi. sanırım söyleyen kız yazarın ya da yönetenin sevgilisi. başka türlü bu kıza söyletmenin imkanı yok

    5-) şarkı yarak gibi. bu başlık zaten yakında silinir gibime geliyor.

    6-) şarkı yarak gibi. 3 dakikamı verdim bunu yazmaya vallahi, çok değerli 3 dakikamı. kimse dinlemesin, ben yaptım siz etmeyin.
  • can-ı yürekten destekliyorum. ülke de genç sinemacıların önünde ki engelleri saymakla bitmez. bir film yazarsın yapımcılara gidersin. senaryon çalınır değiştirilir şak diye sinemalarda gösterime girer ya da bir dizinin bir bölümünde kullanılır. kendin film çekmek istersin başta bakanlık olmak üzere kimse destek olmaz. zar zor kıt kanaat imkanlarla bir şeyler yapılmaya çalışılır. üzülmemek elde değil. bizde bir film yazdık gereken desteği bulamadık çekimlere başlayamıyoruz. destek istediğimiz yerler "bu film hükümeti eleştiriyor, bu yıl ki bütçemizde sinemaya destek olmuyoruz, bu sene başka projeye destek olduk" gibi bahanelerle karşılaşıyoruz. yahu arkadaş sinema, mizah, sanat zaten bir şeyleri eleştirir. eleştirmesi de gerekir. yapılma amaçlarından biri de budur. bir yanlışın üzerine gitmek onun yanlış olduğunu eleştirmek.

    kardeşim elinize emeğinize sağlık. bir işi yapmış olmanın gurununu yaşayın. tadını çıkarın.
  • (bkz: gençler bir el atsak)
    (bkz: up)
    müziği beğendim, umarım yakında filmi de beğenirim.
  • umarım sinema diline yenilikler getirmeyi denemiş bir filmdir. veya insan ruhunun kıvrımlarının izohipsini çıkarmaya çalışmıştır.
  • şarkıdaki vokal doğa için çal'daki şu hanımkızdır.
  • gönülden desteklediğim istek.

    (bkz: emeğe saygı)
hesabın var mı? giriş yap