• yalan olmasın, %92'lik filan bir kısmı çok salak. benim için ekşi sözlük yazarı; itlik, serserilik peşinde olan, ekşi itiraf filan gibi başlıklara iç dünyasını yansıtan, maçta gol olunca en erken gol olduğunu bildirmeye çalışan, akıl ve izandan uzak işler yapan, çeşitli havailikler peşinde, sorunlu ergenlik dönemleri geçirmiş, kafe pi'yi filan çok seven, şekerli içki tüketip bafi peşinde koşan pis insanlardır açıkçası.

    işin garibi bunların birçoğu okumuş çocuklar. işletme okuyanlarınızı filan saymıyorum, bi kısmınız mühendis, bi kısmınız doktor, bi kısmınız hukukçu filan yahu. mühendisi oturur diablo oynar, itü-metu-boğaziçi kapıştırır, doktoru haftada bir "doktorlu başlık"larda kavgaya tutuşur, hukukçusu desen kol gibi dilekçe yazıyor amk her entride :(

    yemin ediyorum sopaliycam hepinizi. zumbuğu yiycen çenene sonra çene cerrahına gidip "ağabey bana plak fiksasyonu yapman gerekiyomuş çenemi kıran arkadaş öyle söyledi :(" diye ağlayacaksın. ben olmasam geçireceğin operasyondan bile haberin yok "çenemi yapıştır :)" diye gidicen koca doktora amk. adam okumuş, üstüne uzmanlık yapmış yârelere merhem olmuş yeri gelmiş, sen adama çenemi yapıştır'la gidiyosun. çenemi yapıştır ne lan? cahil ibne. sizin makatlarınızın derhal nutellalanması gerekiyor. sonra nutellalayınca da "nutellaladı :(" oluyor ama, ben size hiçbir şey demiyorum. babalarınızın tatil beldesi top sakalı, bej rengi şortu, kadayıf olmuş dübürüyle ilgili hoş-beş edeyim yahu dost meclislerinde. toynağa doğru dökülmüş kıllar mıllar, şekilsiz şekilsiz bacaklarla takılıyor sizin babalarınız yazlık mekanlarda siz bana burda laf anlatmaya uğraşıyorsunuz. ben sizi dinlemeyeceğim.
    hayır ben sizi dinlemeyeceğim.

    ben gerçekten çok sıkıldım. bık-tım sizden bık-tım. sikicem hepinizi.
    en sonunda hepinizi sikicem siz de rahatlayacaksınız ben de. döverim sizi bak.

    ek: hemen yeşil yandı. hemen götümüze girebilir amınakoyim. göt olmuş çağlayan adliyesi hemen giriyo. kara delik gibi vakumluyo göt. yalanlarla dolu dünyanıza mesaj yoluyla girip son şakanızla ilgili konuşayım sizin ben. zaa filan yazıyorsun şaka yapıp. salak.
  • aslinda dogru bir tespit.

    cogunlugu "ben üniversite mezunuyum, bir lise mezunuyla ayni maasi alamam..." kafasinda.

    basligin birinde temizlikciyle üniversite mezununun ayni maasi aldigi yazilmis.
    o temizlikci calistigin ofisi temizlemese hastaliktan kirilirsiniz. yaptigi isin zorlugu nedeniyle bir temizlikci - eger adaletli olacaksak illa ki - bir banka calisanindan cok almali.

    uzun lafin kisasi, üniversite mezunu olmayi bi bok saniyor ya eksi sözlük yazari, o yüzden salaktir.
  • diğer yazarların en ufak bir hatasını kollayan, bokta boncuk bulmuş gibi ağzından salyalar akarak taşak geçmeye çalışan oldukça büyük bir kitlenin olduğunu göz önünde bulundurduğumuz vakit çok da yanlış bir saptama değil.
  • (bkz: rakam veremeyeceğim)
    sayının artmasından endişe edilmesine gerek yok zira istikrarlı bir şekilde hızla artıyor
  • böyle bir başlık açacaktım, aramaya inandım ve tukenmez kalem'in bu yaraya çoktan parmak bastığını gördüm.

    son yıllarda sosyal medya ile iyice ayyuka çıkan bir beğenilme, bir laf sokma, bir zeki olduğunu insanlara göstermeye çalışma trendi bu oluşumdaki yazarları etkisi altına aldı.

    troll başlıklarını görmemek için feryat figan ortalığı yıkan bu salaklar, hala ve hala lord eddard stark gibi paralı köpeklerin ekmeğine yağ sürüyorlar. çünkü salaklar. adam gelmiş bugün kendisini başöğretmen ilan eden lider diye başlık açmış, hooop altına yine doluşmuşlar. an itibariyle 58 entry var altında ve "gündem"in tepesinde. ulan yazmasanız zaten adam bitecek gidecek, bunu sen de biliyorsun. ama işte o laf sokan entry'nin debe olması yok mu, işte bunun için yazıyorsunuz, sonra da ağlıyorsunuz. adam troll, bunun için para alan karaktersiz bir mahluk, sen de her gün ama her gün bu adamın oyununa düşen salaksın kardeşim. hiç kusura bakma.
  • kesinlikle doğrudur. trollü de, fanatiği de, sağcısı da, solcusu da, kimliksizi de gerizekalı oldu artık burada. o yüzdendir ki biri aklı selim bir şey yazdığında ekşi şeyler'e taşınıyor, sosyal medyanın her yerinde paylaşılıyor, beğeniliyor vesaire.

    sözlüğü sözlük yapan formattan eser yok. gg entryler, tanım barındırmayan entryler, başlıkla alakasız entryler havada uçuşuyor. eskiden ispiyon özelliği vardı, artık o da yok. sözlükte kalitenin artık dayanılması mümkün olmayan bir şekilde düşmesine karşı insanın elinden bir şeyin gelmiyor olması da çok üzücü.

    elim ayağım titriyor anasını ya bu kadar salak nasıl toplanmayı başardı buraya. 7-8 sene önce olsa 2 ispiyondan sonra leyla olması gereken adamların entryleriyle doldu sözlük. valla çok üzgünüm
  • kesinlikle katıldığım önerme. hayır bir de nedense bu yazarlar tüm gerizekalılıklarına rağmen kendilerini halkın geri kalanından daha üstün görüyor ya. sanki yazar olmak üstün meziyet gerektiren bir şeymiş gibi. random harflerden entry girip yazar oluyor işte millet görüyoruz.

    kendinizi üstün zekalı sanmayı bırakın artık. içinde yaşadığınız toplumun bir özetisiniz siz de. çoğunuz boş beleş adamlarsınız.

    ne zaman gerzek bir yazarın bir yanlışını görüp mesaj atıp yanlışını fark ettirmeye çalışsam, laf anlatamadığımı, karşımdakinin daha okuduğunu anlama becerisinden yoksun olduğunu görmem sonucu girmiş olduğum entrydir bu da. bokunuzda boğulun hepiniz.

    nadir olarak karşılaştığım düzgün, bilgili, eğitimli, donanımlı yazarlar müstesna. %5 filandır o da.
hesabın var mı? giriş yap