• ekşi sözlük iş ağı'na benzer şekilde ama bu sefer yurtdışına beyin göçünü tam teşekküllü sağlamak için olan ağdır.

    ilk talibi de benimdir. it alanında bir çok pozisyona fit edilebilen bir insan olarak -yazılım hariç- ve yurtdışı deneyimimle -krallık- kurtarın beni bu bataktan diyor, sözü siz saygı değer gurbet eldeki göçmüş beyinlere bırakıyorum.
  • yazarın çok ince gördüğü takip edilesi başlık.
    bir gün anavatana dönüldüğünde gerekebilir.
  • makine, inşaat, metalurji mühendisi arkadaşların ilk inşaat, gap, rönesasn, polimeks'in türkmenistan şantiyelerinde şanslarını deneyebilecekleri önerebileceğim başlık.

    edit: gap
  • (bkz: pavlike münih adres adres)

    ben de yerimi alayım başlık aksın...
  • h1-b verene kurban olurum
  • 20 ocak sonrası resmen bilgisayar mühendisi oluyorum. mobil teknolojilerde uzmanlaşma çabasındayım. soft skill'lerime güveniyorum; lise ve üniversite süresince tiyatro oyunlarında görevler aldım, iyi konuşurum, affetmem.

    bulgaristan, makedonya ve kosova haricinde avrupa ülkelerinde yazılım ile uğraşma hevesi ve gayreti içerisindeyim.

    tanım: her geçen gün artan göç isteğimle, iş arayan tarafında konumlandığım iş ağı.
  • yer ayırtmak istediğimdir.

    inşaat, elektrik mekanik satın almalarında 10 yıllık deneyim. yabancı dil ingilizce

    daha önce cezayir gürcistan vs. tırişka şantilerde lokal deneyime sahibim . bir avrupa ülkesinde ikametli karın tokluğuna bir iş arıyorum
  • makine, inşaat, metalurji mühendisi arkadaşların ilk inşaat, rönesans, polimeks'in türkmenistan şantiyelerinde şanslarını denememelerini önereceğim başlık.

    zira gidip de günde 20 saat beton başında beklerim ben köpek gibi çalışırım üstüne de hakaret yerim sorun değil diyorsan git. sonra günde 20 saat çalışılır mı her hafta 7 gün mesai yapılır mı diye serzenişde bulununca "omo sen boroyo çalışmayamı göldön yoksa oturmaya mı" diyen beyin özürlü şantiye şefleri ve bilimum proje müdürleri gördü bu gözler.

    üzülüyorum valla üzülüyorum. bu ülke insanı kendini ne kadar değersiz görüyor. işi öğrenmek ya da çalışabilmek için illaki götlerinden kan alınması gerektiği gibi bir algı oluşturulmuş. halbuki insan gibi verimli bir şekilde 8-9 saatlik çalışmayla insan kendini yetiştirebilmeli. ama yook illa duracaksın o şantiyede işin olmasa bile volta at sahada...

    benim önereceğim eğer yabancı diliniz var ise ve kafanızda biraz çalışıyorsa direkt yabancı firmalara kayın bizim boktan türk firmalarında ki 3 kuruşluk proje müdürlerine bu kadar prim vermeyin...
  • (bkz: türkiye'den siktir olup gitmek)

    dini baskının ve dikta rejiminin olmadığı herhangi bir ülke'de üst - orta düzey profesyonel görevler dahil tur rehberliğinden tut garsonluğa kadar her işe açığım.

    mümkünse geri dönmemek üzere gitmek istediğim için ayarlanacak işte %100 motivasyonla çalışacağımın garantisini verebilirim. uzun vadede ülkenin dilini de öğrenebileceğimi düşünüyorum.

    ileri seviyede ingilizce
    başlangıç seviye almanaca
    4 yıl trade marketing tecrübesi
    1 yıl dış ticaret tecrübesi
    garsonluk, temizlik, bulaşıkçılık vs. yurt dışı iş tecrübeleri
    dünyanın en iyi 250 üniversitesi arasına sürekli giren yurt dışı bir üniversiteden mba diploması
    türkiye'nin önde gelen devlet üniversitelerinin birinden alınmış lisans diploması
  • güzel hareket.

    yalın üretim sorumlusuyum ama garson olarak iskandinav ülkelerinden birinde çalışmaya varım diyor.
hesabın var mı? giriş yap