• özellikle sanal kurlar üzerinde sık sık gördüğümüz bu linklerin ekşi sözlük'ün doğasına uymadığını düşündüğümden dolayı her ne kadar yasakları sevmesem de ortaya attığım başlık.nedenlerine gelecek olursak.

    1- insanlara gereksiz umutlar verdiğini düşünüyorum.
    2-yatırım yapmadığı bir hizmeti sadece referans bağlantı ile kazanacağı parayı arttırmak için övmesi.
    3-bu referans bağlantıların bir çoğunun riskli olması.
    4- bilgi amaçlı başlıkların bile (bkz: bitcoin) bu bağlantılar ile kirletilmesi.
  • henüz gerçekleşmeyen eylem. eğer gerçekleşirse "iki tık uzağınızdayım", "size bir yeşil kadar yakınım", "aklınıza takılan herhangi bir soruyu çekinmeden sorun lütfen" gibi yazılar yazan sevgi pıtırcığı iyilik timsali sanal dilencilerin gerçek yüzü ortaya çıkacaktır. artık sorulan sorulara cevap mı vermezler hakaret mi ederler bilemem. sonuçta cepleri dolsun diye sağdan soldan arakladıkları yazıların arasına referanslı linklerini yapıştıran asalak bunlar. ne yapacakları belli olmaz.

    bir bu tiplere kıl oluyorum bir de her maç güya hasta olan veya işi çıkan gişe fiyatına kombine devreden karaborsacılara. yasakları pek sevmem ama bu iki tür mikroptan bir şekilde kurtulmak lazım.
  • kesinlikle karşı çıktığım eylem. ak göt kara göt ortada. şu referans muhabbeti çıktığından beri sözlüğü ayrı bir seviyorum. benim hesabımla girince günde üç entry falan giriliyor. net içerik. kılçıksız.
  • http://www.reflinkyasak.com/ref=14122514 linkine tıklayarak destek olabileceğiniz kampanya.
  • girdilerinin çoğu böyle olan yazarlar bile var. engelliyorum ama bizimki de can. yeter!

    sözlük yönetimi de bu konuyla ilgili pek bir şey yapıyor gibi gözükmüyor.
hesabın var mı? giriş yap