ekşi sözlük'te seks skandalı
-
cakma capps'lerle var edilmeye calisan skandal.
olay 2009 sonunda gerceklesti deniyor. capps'de ise melodic death metal basliginda 26 entry gorunuyor. 31 aralik 2009 itibariyle bu basliktaki entry sayisi ise 23!
matrix'de kayma mi meydana geldi de 23 entry sol framede 26 gorundu.
bu arada bu baslikta su anda da 26 entry var ve son 3 entry 05.01.2011'de girilmis ( buyuk ihtimal capps'in alindigi tarih de bugunler )
(bkz: kendinden zeki bir insani kandirmaya calismak) -
kontrol merkezinde çekilmiş gizli görüntülerle ortaya çıkmıştır. olay yerinde sub-etha dan arkadaşlar mendil tutarken görüntülenmiştir.
-
sözlükteki cinleri ortaya çıkaran sikandal. oh may gat. içim ürperdi.
-
(bkz: am var dediler geldik)
-
kötü bir reklam aracıdır. iyisi, kötüsü olmuyo bu meretin. linke tıklayanı siksinler.
-
-
(bkz: uçar bu)
-
ekşi sözlük'te gönderdiğiniz mesajlar şu formatta görünür:
sizin nickiniz -> mesaj attığınız kişi: mesaj içeriği.
ama sözde alınan ekran görüntüsünde böyle değildir en basitinden:
http://img822.imageshack.us/…22/584/cvbcnbvnvbn.jpg -
csi ekşi sözlük uyelerinin azimli cabalariyla acikliga kavusmus skandal. fake'mis!
-
ahlak sahibi yazarların sözlük hesaplarını kapatmasına neden olacak bir skandal zira ben öyle yapacağım. moderasyonun sevişmeyen insanlardan oluştuğunu düşündüğüm için üye oldum ben bu sözlüğe. seviştiklerini öğrenince yıkıldım.
ulan insan yiyecekti bunları neticede, capsleri biraz küçük yapsaydın. taşak konusu olmak bazı insanların hoşuna gidiyor. bir insan bundan neden zevk alır ve tatmin olur, onu da çözebilmiş değilim.