*

  • uzun zamandır hakkında araştırma yaptığım ailevi/tarihsel bir konuyla ilgili girilen entry'nin kaynağını merak edip de soramamam en büyük nedendir. bayağı sardı ama, kapıldık gidiyoruz.. hayırlısıyla bir de onaylansaydı şu yazarlık!
  • ilgi çekici bulduğum bir hatun yazardan özenmiştim

    not: hala da çaylağım aq
  • (bkz: yalnızlık)
  • (bkz: bir yere ait olma duygusu) bi de burayı deneyeyim dedim sözlük, tek başına takılma sıkıyor artık, sözlük ortamının iyi gelebileceğini düşündüm.
  • içimizi döküyoz amk çok mu
  • eğitirsiniz ve de eğitilirsiniz.
    öğrenirsiniz ve de öğretirsiniz.
    eğlenirsiniz ve de eğlendirirsiniz.
    (yazılanlardan) ders alırsınız ve de ders verirsiniz.
    anlarsınız ya da anlamazsınız... bence böyle bir şeydir işte mantığı..
  • bilgin olduğu konularda, bilgi arayan insanlara bilgi vermek.

    (bkz: kutsal bilgi kaynağı)
  • kimine komik gelecek belki ama benim nedenim sıfatı degişken bir kadın. toplumsal bakışla eski sevgilim, bana göreyse hala sevgilim, en yakın arkadaşım, sırdaşım.

    daha ilişkimize başlamadan evvel anlamıştım bir gün mutlaka terk edileceğimi. bunu bile bile ben o kadını hayatımın her yerine koydum. dünümde zaten vardı, bugünümde de vardı, tuttum bir de geleceğimin en ortasına koydum o kadını.

    onun dışındaki her şeyimi ihmal ettim. evim, ailem, arkadaşlarım, dostlarım... aldığım nefes onun içindi. şu an hiçbir şeyden pişman değilim. terk edilişimden aylar sonra bile pişman değilim. her şeye mantıklı bir cevap bularak kendimi avutabiliyorum fakat cevabını bulamadığım tek bir soru var. sonunu bile bile neden yaptın bunları, neden izin verdin be adam?

    gelelim sadede sözlük. ekşi sözlükte yazar olmak istiyorum evet. çünkü bahsi geçen kadın sıkı bir ekşi sözlük takipçisi. ben de öyleyim. sadece okurdum fakat ona karşı bir şeyler hissetmeye başladıktan sonra bana meyledeceğini hatta duygularıma karşılık vereceğini ve hatta bir gün beni terk edeceğini anlamıştım. benimse ona karşı hislerimin değismeyeceğini bildiğimden hemen başvurumu yaptım. o beni terk ettikten sonra belki ekşi sözlükte gezinirken benim bir entrymle karşılaşacaktı. yazarın ben olduğumu bilmeden içinde kendini bulacaktı. benim beynimin içinde hissedecekti kendini. hissettikçe yüreği eğilip bükülecekti, kim bilir? belki bunların tümünün etkisiyle bana geri dönmek isteyecekti. korktuğum şeyin başıma gelmesine yine ben vesile olacaktım. terk edildikten sonra sefil, perişan, sayko bir adam olan bana hala deli gibi sevdiğim kadın geri dönünce ne yapacaktım? bana yaptıklarının hesabını mı soracaktım yoksa hepsine birer sünger çekip ona olan sevgimi dışa mı vuracaktım?

    sahi şu an yazar olmak ümidiyle beklerken ben ne yapacaktım sözlük?

    akıl başa devşirilince gelen edit: mekan, zaman değişti ve hissizleşme belirtileri başladı sözlük. mutlu muyum? gong. hissizim.
  • neredeyse 10 küsur yıldır içeriğinden faydalanageldiğim bu oluşuma benim de naçizane katkım olması için.
    (bu başlık altında bu minvalde en az 100 entry yoksa ne oliim.)
  • içimi dökmek
hesabın var mı? giriş yap