• kürtçü eşeklerin artmasından yeğdir. fırat'ın doğusuna sokuyorsun ses bu kekolardan çıkıyor.
  • anası abd kucağında zıplayan bir yazarın başlığı.

    şu an içleri kan ağladığı için ırkçılık ile vatanseverliliği karıştırıyorlar.

    (bkz: ağlama heval) .
  • yıllardır ırkçılık yapmadık da ne oldu dedirtendir. bundan sonra anladığınız dilden.

    edit: bizler ki düşman bayrağı, ayağının altına serilince düşmana saygıdan, bayrağı yerden kaldıran bir atanın evlatlarıyız; yeri geldiğinde, bayrağımızı ayaklar altına almaya çalışanların ayaklarını kopartırız.
  • hadi ablacım, hadi kardeşim, vatansızlığınızı anlıyoruz.
    siz de bizi anlayın.
    2500 yıllık devlet anlayışı olan bir ırkın evlatlarıyız.

    hadi kardeşim. hadi, lütfen.
  • bak tekrar yazıyorum.
    sorununuz, değişik fikir beyan edersem elit yada farklı görünürüm yanılgısında.
    7 bin tır ağır silah bölgeye yığılırken, savaşa hayır deseydin inandırıcı olabilirdin.
  • ya #savaşahayır, #savaşaevet değil benim derdim. benim derdim üslup. siyaset başlıkları niye bu kadar davar kaynıyor artık, anlam veremiyorum.

    misal finlandiya başlığı var yanda. allah'ım bir atar bir gider... yahu finlandiya "türkiye, silah satmazsak biter" manasında bir şey yapmıyor ki, tarafını belli ediyor. peki yorumlarınız niye tersi minvalde? ıq'ler 80 mi arkadaşlar?
    sonra, yunanistan başlığı da var, hemen yunanistan'a gidenlere küfür edenler, gaza gelenler, siyasetle alakasız sıradan vatandaşlara bela okuyanlar...

    arkadaşlar kimse şunu demiyor; hemen hemen tüm batı ypg tarafında, çünkü batı ypg'yi terör örgütü olarak görmüyor, ışid'a karşı savaşanlar ve abd müttefiki olarak görüyor. ona göre de pozisyon alıyor.

    böyle yaş bir durum varken, yine kendimizi bir türlü anlatamıyorken, kalkmış tam sevgili başkan gibi "eyy finlandiya", ''eyy yunanistan'', ''eyy ab'' çekiyorsunuz. allahım sen sabır ver! sonra da türkün türkten başka dostu yok. ulan niye olsun ya. bu tuhaf agresif hallerimiz artık tüm dünyanın diline düştü, o kadar iticiyiz ki, olur da bir konuda haklı çıkarsak bir değil on uğraşmak zorunda kalıyoruz artık. itibar yerlerde... niye ha? forumlarda başak muhabbeti olduk, milli gururumuz iki paralık halde. bunu konuşsak ya!

    batı ne muazzam ha! ülkenin bir avuç aklı başında beynini yağ gibi çek, geriye salt kurusıkı agresif milliyetçiler kalsın. adamlar da biliyor ne yaş halde olduğumuzu. ama bunu da bize yine biz yapıyoruz, yine siz yapıyorsunuz. yapmayın, azıcık mantıklı yorumlar yapın, sakin olun, çünkü bizim durumumuz, getirildiğimiz şu hal agresiflikle çözülecek bir hal değil. aksine ülke daha da çözülüyor. yapmayın lan, allah aşkına yapmayın.

    konuyla ilgili yabancı haberleri takip etmeye çalışıyorum, yeterli bilgi toplayınca ben de yazacağım.
  • konudan biraz bağımsız olarak benim anlamadigim amerika elini kolunu sallaya sallaya ta anasının amindan istediği ülkeyi yerle bir ederken natoymus bm imis ab imis sesi çıkan kimse yokken türkiye olunca mi kaygılandınız pezevenkler.ki yıllardır terör belasindan bu kadar çekmiş bu kadar maddi ve manevi her türlü kaybı vermiş bir ülke olarak bu kadar meşru hakkı varken.
  • seferberlik kağıdı geldiğinde azılı savaş karşıtı olacaklardır.
  • vatanin bekasi icin gerekirse askeri operasyon mesrudur. topraksiz kalmak mevzu da degil; mevzu topraginda huzurla yasayamamak.
    irkcilik istiyorsaniz avrupanin herhangi bir ulkesinde bir yil ve uzeri yasayiniz. vataninizi milletinizi seviniz. sizden baska bu kadar kendi vatanina ; halkina giydirmeyi marifet sanan sigir surusu yok.
  • (bkz: trollük ile vatan hainliği arasındaki ince çizgi)

    ya trollsün ya da vatan hainisin. birincisi ise buradan defol git; yok ikincisi isen cehenneme git. iki türlü de git yani.
hesabın var mı? giriş yap