• bal gibi gözüme de burun deliğime de artık ne deliğime de giren gerçek! elbette şakacı değilim, elbette roma dönemindeki antik şehir altı kanallarından bahsetmiyorum! ama burada başlıkları gruplandırdığımız kanallar gerçekten yeterli mi acaba? mesela yaşam gibi bir kanal yok, neden? özel olarak buradaki kanalların hiçbirine sığmayan başlıkları toplamak istediğim nice farklı kanallar olabilirdi oysa.

    misal şöyle bir başlık var: google'a saat kaç yazıp aratan insan şimdi bunu hangi kanala sokalım? kanallar maddelerini açıp tek tek denedim, hangi kanala atılırsa atılsın, büyükçe bir yanı havada kalıyor ifade edilmek istenen durumun, başlığın, konunun...

    kanallar artmalı, kanallar bizim canımız, kanal eklensin lütfen bari, kanal... kendimi osmanlı lağımcıları gibi tünel altı işler karıştıran adeta bir new"cherry" gibi çaresiz hissediyorum sonra. bunu da ekşi sözlük kanalına atıcam mesela galiba.
  • her başlığı bir veya birkaç kanala sokmaya adanmış kişilerle birleşince başlıkların alakasız kanallara sokulmasına neden oluyor. özellikle ilişkiler veya edebiyat'taki başlıkların yaklaşık %40'ının o kanallarla ilişkisi sandalyenin testereyle ilişkisi kadar falan.
  • (bkz: troll kanalı)
  • (bkz: #ulaşım)
    (bkz: #mekanlar)
    (bkz: #din)
  • katıldığım önerme. mevcut önerilen kanallar:

    #anket
    #bilim
    #edebiyat
    #eğitim
    #ekonomi
    #ekşi-sözlük
    #haber
    #havacılık
    #ilişkiler
    #magazin
    #moda
    #motosiklet
    #müzik
    #otomotiv
    #oyun
    #programlama
    #sağlık
    #sanat
    #sinema
    #siyaset
    #spoiler
    #spor
    #tarih
    #teknoloji
    #tv
    #yeme-içme

    başlık önermede sıklıkla karşılaştığım durum. kanal sayısı o kadar az ki, bazen açılan başlığa uyan kanalı malesef bulamıyorum. sayın yönetim bu konuya lütfen bi çare bulunuz.
  • katıldığım önerme. bir din kanalı olmalı mutlaka.
  • uydu taktırın, geçer.
hesabın var mı? giriş yap