• aşırı egolu insanlarin dusuncesidir.

    sana cocukca gelen yazarlar bana eglenceli geliyordur belki ?
  • (bkz: çocuktu)
    hangimiz değildik?
  • 81 ilde 81 üniversite açılmasıyla eğitim kalitesi ne kadar artmışsa, buradaki üye kalitesi o kadar artmıştır.

    eskiden burası -kutsal bilgi kaynağı- olarak geçiyordu valla, x celebrity, üniversite, x akademisyen/öğretmen nasılmış, "aa bizim lisede de ekşi sözlükten yazarlar varmış vay be" dediğim bir ortamdı, yazar olmak bildiğin olaydı.

    nesil muhabbeti ne zaman ki kalktı, trafikte sürekli eds'yi kullanan çakarlı doblo kadar bebe türedi sözlükte, yallah incisözlüğe lan.
  • bir "ergen köşesi" yapmanın zamanı geldiğini gösteren çok emare, çok başlık, saçmalama var hakikaten.
    birkaç gündür şişman kız'lı temalar falan. bunlardan eğleneni de "git köşede eğlen evladım" diye haşlarız sözlüğün emekli albay amcaları, teyzeleri olarak, bir daha girerken "mına koduğumun morukları" deyip bir kılık kıyafet düzeltirler.
  • yazar ve çocuk olmadığım için kelimesi kelimesine katılıyorum.
  • yaklasik 20 sene once lisedeyken bir arkadasin evinde toplanmistik. gelen kizlardan birinin erkek arkadasi bizden nerden baksan bi 7-8 yas buyuktu. daha sonra bir tanesinin daha erkek arkadasi geldi o daha da buyuktu. neyse bunlar ikisi muhabbete baslamislar, ilki iyi ki geldin birader coluk cocuk muhabbeti cekilmiyordu demis.

    tabi bu bizim ev sahibi arkadasin kulagina gittikten sonra geldi ve elemani evden kovdu. hic abartmiyorum evden kovdu.

    konuyu baglayalim, ne zaman coluk cocuk muhabbeti yapan birini gorsem agzina kurekle vurasim gelir.

    kimse kimseyi zorla tutmuyor bir yerde. herkes ozgur kendi kararlarinda. ister yazarsin ister ayrilirsin.

    eyyorlamam bu kadar.
  • girilen her entry'nin fidan olduğu bu mecrada ,varsın saçmalasın dursunlar. söylenemeyenlerin kimliksiz bir şekilde söylenilip üzerinde konuşulduğu bir yer burası, ayrıca badi ve engelleme imkanın da var, kendine özel bir yer haline de getirebilirsin çok istiyorsan. bu kadar kasmayın amk, türümüzü cinsimizi sikeyim.
  • onlar gibi düşünmeyen herkesi vatan haini ilan edenlerden bir farkınız yok. ekşi sözlük hiç bir grubun tekelinde değildir. insanlar duygularını artık daha rahat ifade ediyor. gerizekalı demişki "ne türk nede müslüman olan bir grup var işi gücü benim güzel yurdum insanına lakap takarak şekilden şekile sokan piçlerin dolup taştığı yer oldu burası." kimse ne türk ne müslüman olmak zorunda değil. türk olup türkleri sevmek veya sevmemek zorunda da değil. ülkeyi bu hale getiren başka fikirlere olan kapalılığınız. ciğeriniz 5 kuruş etmez sizin. sizin gibi düşunmeyelere bebe falan diyorsunuz. tek yetişkinler sizlersiniz. burada geyik de yapılır ve kimse gelip sizin bu konu hakkında görüşünüzü sormaz. beğenmiyorsan siktir olup gidersin.
  • +18 işareti koymanın zamanı geldi demektir, bir de kimlik kontrolü yaptık mı tamamdır.
  • bu tip şeylere, söyleyen kişinin yaşına göndermek yaparak laf soktuğunu düşünen salaklar da bir iki laf ediyorlar ya, bayılıyorum. lan düdük, adam zaten senin gibi ergen kafalardan bahsediyor. bunun yaş ile de alakası yok. çocuk kelimesini duyunca gelmişler hemen. sen çocuk kelimesinden "yaş 10" anlıyorsun ama buradaki en fazla ergen kafayı 20-25 yaş arası tipler oluşturuyor. kabul edin lan, basitsiniz. dikkat çekmek, beğeni almak için "çocuk gibi" davranıyorsunuz. biri de "belki ben onların yazdıklarını beğeniyorum?" demiş. e sen de o kafadasın lan işte. yani sizin gibi tipler bu çoğunluğu oluşturuyor. kalabalık olduğunuz için haklı olduğunuza inanmışsınız. bu salaklıkla yaşınız 45 olunca da ortada aynı kafanın laciverti olacak.
hesabın var mı? giriş yap