• edit: mete avunduk ve kaan çaydamlı'nın verdiği cevap uçurulmuş, ekran görüntüsü için buraya tıklayabilirsiniz.*

    mete avunduk ve kaan çaydamlı soruları yanıtlıyor başlığında başıma gelendir.

    kısaca anlatmak gerekirse mete avunduk ve kaan çaydamlı soruma yanıt verirken bana orospu çocuğu ve dallama dediler. tabi maçaları sıkmadığı için o.ç. diyerek sözleri metne geçmiştir.

    sorun bu tiplerin küfür etmesi değil, ekşi sözlük'ün buna müsade etmesidir.

    şimdi sözlük böyle bir yer mi oldu? biraz hareket olsun diye çağırdığınız tipler artık bize saydırabilecek mi? iki format dışı entry yazdığımızda leyla olurken, dış kapının mandalları istedikleri gibi at koşturabilecekler mi?

    sözlükte insanlık düşmanı sayısız yazar varken ve biz isteyerek ya da istemeyerek kendimizi tutmaya çalışırken bu tiplerin kafalarına göre konuşmalarını hazmedemiyorum.

    istediğimize küfür etmek için soruları yanıtlıyor etkinliğine katılmamız gerekiyorsa söyleyin bedelini, ödeyip istediğimizi giydirelim.
  • ‘adamlar türkiyenin özeti gibiler’ tespiti cuk oturmuş
  • doğruysa çirkin bir durum bu. benim sorularım sırf nickimden ötürü konuklara iletilmezken, konukların bu davranışına göz yumulmasını şahsım katında kabul etmiyorum.
  • skandaldır. adlarını ilk kez az önce duyduğum iki tipi konuk alanlarda hata. konuk olarak çağırıp kendilerini önemli insan zannetmelerine neden oluyorsunuz bu tiplerin. kim abi mete kaan bilmem ne?

    soru da 10 üzerinden 10 bu arada. ayarı güzel yiyince sinirden kudurmuşlar işte ahahah
  • madem öyle biz de bir dahaki gelecek ilk konuğa dallama ya da orospuçocuğu diye hitap edelim. bakalım sözlük yönetimi o zaman da sessiz kalabilecek mi?
  • nasıl bir kısım klavyeden bordo berelilik taslıyorsa bunlar da sığındıkları imaj arkasından böyle delikanlılık yapıyorlar. yüzünüze karşı söyleyemezler, gıkları çıkmaz. sadece inşaa ettikleri duvarları arkasında hakaret edebilirler, kendi küçük dünyalarından çıktıkları zaman, korumasız kaldıkları zaman sesleri çıkmaz böyle tiplerin. kaybedecek hiçbir şeyi olmayan kişilerin yüzüne karşı da bu tür laflar etmelerini temenni ediyorum, işte o zaman o hakarete varan üsluplarının sonucunu acı bir tecrübe diye ileride anlatırlar. anlatabilecek halde olurlarsa tabii ki.
  • kim olduklarını bilmem hala da merak etmiyorum ancak gerçekten rezillikmiş.
  • başlığı okudugunuzda tek gördüğünüz çiğ, basit, kaba ve çirkin cevaplar. iki kelimelerinden biri cinsellik içerikli. bir de soruyu soran yazarın cinsel hayatini irdelemişler 'kesin yoktur, varsa kötüdür' falan diye yorum yapmışlar.

    muhtemelen esrar ve alkol içmekten hiç bir aletini kaldıramayan, andropoza girmiş bu insanların o.ç. hakareti aslında kendilerinin bir yansıması. bu kadar çok cinsellik üzerinden vurgu yapan ve 'benim penisim var' diye bas bas bagiran bu kisiler icin ben sahsen sorgulama yapiyorum acaba kendilerininki ne durumda diye...

    ve bunu yazmalarini hiç bir şekilde engellemeyen eksisozluk yönetimini de kınıyorum. sizin yazarlarınızı korumanız gerekmez mi? korumaktan kastım t.c. kimlik numaramızı vermeyin, demiyorum tabi ki. ama kafayı dağıtmış adamların burada yazarlara küfür etmelerini de önleyin bre! senin konuk olarak çağırdığın adam burada rahat rahat yazarına küfür ediyorsa, sen nasıl bi mecra olduğunu soyleyebilirsin ki?

    hepimiz yıldık zaten saçma sapan insanların konuk diye cagrilmasindan, bıktık 'olay' butonunun yeşilinden. bir de üstüne küfür mü yiyecez anasını satayım?!

    buradan herkesi davet ediyorum: eksisozluk konuklarına soru sormayın! sormayalım!
  • -bunun seks hayatı çok büyük sıkıntılı
    -varsa,varsa sıkıntılı
    yazar arkadaş bir soru soruyor beğen ya da beğenme ama hakaret etmek gibi bir hakkın yok. artı yukardaki saçma diyalog ne alâka ? işi sekse getirince çok entel çok hazır cevap çok zeki mi oluyorsunuz? seks kelimesi geçen cümle kullanınca ve bununla laf sokunca çok mu havalı oldunuz ? çok etkilendik embesiller. aferin size.
  • dava aç abi.

    biz herhangi birine nick üzerinden küfür edince dava açabiliyorlar, sen de ona açabilirsin. ayan beyan orospu çocuğu dallama demiş sana.

    adamların cevaplara baktım zaten siktiriboktan cevaplar hepsi. uğraşmak istemiyorsan da sallamamak lazım. herkes kendi ederi kadar iletişim kurabilir nihayetinde epey terbiyesizlermiş.
hesabın var mı? giriş yap