• iki teknik terim yada entel laf kullanılsa hemen "okumadım", "özet geç" gibi bakınızlar havada uçuşuyor. eskiden nitelikli bir bilgi kaynağı idi, şimdi sedet yönetimi nası yapsak da kısa sürede daha çok para kazanırız diye sözlüğü forum yaptılar. aferim sedetcim kısa sürede kazanırsın ama uzun vadede senden büyük twitter var.
  • dual class seçebilecek kadar olandır.
  • paylastigim emlakwebtv haberleriyle birlikte yukselis kazanmis kalite oranidir. hepimiz ev sahibi olmak isteriz evlerde yasariz bohem takilanlari dahil etmiyorum o yuzden son gunlerde yasanan yolsuzluklarla etkilenen bu emlak sektorunu de arastirmak bilmek lazim. sozlukte de bu konuyla ilgili acigi doldurmayi gorev edindim.
  • seviyeyi şimdi kendi açımdan düşündüm ama düşürdüğü mü veya düşürmediğimi söyleyemem. insan böyle bir suçluluk psikolojisine giriyor acaba çıtanın altında mıyım üstünde miyim diye. neyse bence şuan biraz dengenin ayarı kaçık gibi daha çok cıvımaya doğru bir gidiş var başlıklar daha ciddi olabilir tabi ki ama arada dalga geçmekte lazım ama çok fazla değil o yüzden biraz cıvımaya doğru gidiş var ama düzelir gibi belki bir el atarlar. ama yine de ciddi şeyler de dönüyor gerçi okuması zor gelen cıvıyor ama olsun. neyse işte böyle bir durum var ama yinede iyi bence tek beğendiğim sözlük olarak daha ne diyebilirim ki.
  • (bkz: am)
    (bkz: göt)
    (bkz: meme)
    (bkz: tayt)
    (bkz: bekaret)
    (bkz: futbol)
    (bkz: türk-kürt)
  • sözlüğün seviyesini açılan anket başlıklar değil, içeriği düşürüyor bana göre...
    anket başlık eğlence amaçlı olabildiği gibi mesela bir rakı içerken tek şarkı dinleme hakkınız olsa gibi bir başlıkta hiç dinlemediğiniz bir şarkıya denk gelip keyif almanıza olanak tanıyabilir..

    seviyeyi düşüren ise içeriktir.
    şöyle ki;

    ülkenin gündemine göre, sözlüğün gündemi de değişiyor bildiğiniz gibi..
    son aylarda da, sözlükte türkçüler ve kürtçülerin kapışmasını görüyoruz...
    zaman zaman "ee adam haklı", zaman zaman da "ee bu adam da haklı" diyoruz...

    diyoruz demesine de içeriğe baktığım zaman; küfür ve hakaretten başka bir şey görmüyorum..
    biri bilmem neresine koyduğum türkçüsü, diğeri de bilmem neresine koyduğum kürtçüsü diyerek girişiyor..
    aynı şey din tartışmalarında da var.

    bu yüzden inanılmaz derecede soğuyorum ülke gündemini okumaktan.
    yavv ülkeyle, toplumla ilgili açılın tespit yapacağım diyen adamlar, noktalama işareti yerine küfür hakaret gidiyor.
    böyle ciddi bir konuda bu kadar seviyesiz olunması artık bıktırdı..
    bunun dışında bir dille anlatmaya çalışan insanlarıysa, uzun uzadıya yazdıkları için okuyanı siksinler mantığı yüzünden okumuyoruz.

    kısaca seviyesiz olmasının nedeni bizleriz...
    bizler seviyesiziz, felsefe, siyaset, din eksenli tartışmalarımız teorilere örneklere değil kahvedeki adamlar misali küfüre dayanıyor amk*
  • inci sözlüğün genel girişe yasaklanması ve inci yazarlarının yaş itibari ile büyümesi sonucu ekşisözlüğe kümelenen cahil - cühela inci tayfasının bol fav alan magazinsel girdileri sonucu gerçekleşen hadise.

    (bkz: #53394027) vb.

    bir diğer gözlemim ise sözlüğün artık bilgi paylaşımından ziyade gündeme dair yorumlamalardan ibaret olması. eskiden sol framede yer alan her girdi öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler iken şu an ise bu şeyler sadece bir başlık altında toplanıyor.

    orada da sözlük yazarlarının ufku hakkında sağlam bir gözlem yapmanız mümkün.
  • her gün biraz daha ikna oluyorum ki oldukça düşük. yaş düşüklüğü değil, ahlak seviyesi düşük!!!
hesabın var mı? giriş yap