• kotu niyetli bazi troller diger yazarlar hakkinda kotu bir izlenim birakmanin yolunu bulmuslar.

    diyelim ki soyle bir suc teskil edecek hareket yapiyorlar: bir kisi hakkinda hirsizdir serefsizdir yaziyor. diger kisiyi gercek anlamiyla suca tesvik ediyor.

    bunun sonucunda gaza gelen birileri basligin altina yardiriyor. tabi ilk basligi acan kisi entrysini siliyor, sonra ikinci ugrassin dursun. silse ayri dert, silmese ayri dert. sozluk boyle boyle kirletilmeye acik hale geliyor.

    buna bir cozum bulunmasi gerektigini dusunuyorum. bu artip duran kirlilige dur denilmeli.

    nasil yapilir su an icin bir fikrim yok. oldugunda asagi yazarim.
  • herhangi bir yazarın başlık açtığında, başlığı açtığı entry'i silememesi ile çözülebilecek sorun. çok zor bir olay değil, başlık açarken iki kere düşündürtecek ve trolleri basit ve etkili bir yolla engelleyebilecek bir sistem.

    açtığı başlıkta yazım yanlışı varsa, tekrarlanmışsa veya hatalıysa, zaten mod tarafından düzeltiliyor. tıpkı bu başlığın düzeltileceği gibi. ilk entry'i silememenin etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum.
  • cok basit; developer koda bir if() koyucak sadece basliklarin ilk entry si icin eger silmeye kalkarsa sadece icerigi silicek nick tarih falan durucak orda. icerik kismina oto bi msj basar icerik yazar tarafindan kaldirildi falan diye. tamamdir bu is. developer lar is basina haydi.
hesabın var mı? giriş yap