• gun gecmiyor insanlik bir baska sok edici olayla apisip kalmasin. zihnimizi bulandiran bir baska oyku el paso'dan geldi. a.a'dan aldigimiz habere gore meksikali bir misir rencberi olan juan sanchez de marco'nun akraba evliligi mahsulu bir ask sebzesi olan cocugunu binbir cileye gogus gererek el paso ilkogretim okuluna kaydettirmis.

    -muhabir: sayin sanchez, egitimde firsat ve sebze esitligi icin devrimci bir hamle yaptiniz. bir ilk oldunuz. bunca cileye gogus gererek bir tanecik salataliginizi okula kaydettirdiniz. duygularinizi alabilir miyiz?
    -juan sanchez de marco: evet mutluyum. yuce isa bana bugunleri gosterdi en nihayetinde. bilirsiniz "aksam sefalari bile gunde bir kere gunese tebessum eder".

    haberin sonunda sanchez'in oglunu kameralara gulumserken goruyorsunuz. evet su an icin vucut olculerine uygun onluk imal edilmiyor ama inadina yasamanin, inadina umut etmenin, bir hayalin pesinde imkansizla guresmenin verdigi hazla kalebodurlara serilmis bizlere gulumsuyor. selam olsun sana el paso'nun magrur cocugu.
    http://whim.deadmoose.com/image/cucumber.jpg
hesabın var mı? giriş yap