• film gibi denilebilecek olay.

    linki
  • basligi acanin yan masadakilere muhabbete ac olduklari icin olayin kismen mesru oldugunu ve hosteslerin ifadelerine guvenilmeyecegini ima ettigi olay. sene 2015 elin evli heriflerinin dovup tecavuz ettigi kadinin sikayetini kapatmaya calisan baska herifler var. hala guvenle konaklayamayacaginiz sehirler var cunku eli yuzu duzgun otellere gelen mevki sahibi bazi ayilar yemek yerken sohbet ettiler diye yan masadaki insana salyalanabiliyor ve saldirabiliyor. o mevkiye de herkes gelemiyor. demek ki okumusluk mevki meslek falan insani insan yapmaya yetmiyor, saglamasini da yapmis olduk.

    edit: imla
    edit: basligi acan sadece haber metni kopyalamis demissiniz ama basligi acan kendi yorumunu silmis. ben bu entryi o dogrultuda guncellemeyecegim, arz ederim.
  • habere yorum yapan biri de laiklik yüzünden demiş. allahın barzoları yap, et kadın suçlu olsun. yok mini etek giydi, yok tahrik etti, yok şeytana uydum. içinizdeki şeytan yüzünüzde parlıyor cibiliyetsizliğiniz yüzünüzden akıyor oysa ki. şeytan daha size ne yapsın ?

    edit:imla
  • yan masadakilerle sohbet etmenin bazı yazarlara göre tecavüz nedeni olabileceğini gösteriyor aynı zamanda.
  • tüm detaylarıyla tanıdık bildik türkiye manzarası.

    kıçıkırık futbol takımında başkanlık, kıçıkırık bürokratik kurumda üst düzey yöneticilik, evlilik, 2 çocuk (burada 3'müş, farketmez), hayatında genç ve güzel bir kadınla medeni bir insan gibi karşılaşabilecekleri tek yerin şehrin eli yüzü düzgün tek otelinde mecburen kalan kadınlarla denk gelen 3 saatlik akşam yemeği olması, otelin güvenliğinin elbette "erkek"ten yana çıkması, kızın babası albay olmasa tahminen karakoldada kendilerine bir ton yollu muamelesi yapılacağı, vb.

    (bkz: elazığ)
    (bkz: türkiye)
  • gördüğüm kadarıyla konu ile ilgili esprili bakınız verebilenler var.

    çok yazık.
  • (bkz: bu işin fıtratında bu var) diye ortalarda dolaşacak bir sürü (bkz: yavşak) barındıran bir ülkede yaşıyoruz. maalesef.
  • bazen diyorumki keşke gerçek ayılar aramızda yaşasaydıda bunlar ormanda, dağda yaşasaydı. hayat daha mı güzel olurdu diyorum.
  • işin belki de en acı yanı, hosteslerden birinin babası albay olmasaydı ne iki insanımsı yakalanacak, ne de olay duyulacaktı. yani türkiye'de bu olaylar sürekli yaşanıyor ve çoğu hayvanın yanına kar kalıyor.

    hapiste faillerinin suç aletlerinin ağızlarına verilmelerini dilediğim insanlık dışı olay. sakın ölmesinler, öyle yaşasınlar.
  • elazığda kalmış biri olarak oranın normal insanının böyle bir şey yapabileceğini düşünemiyorum. kesin bunu yapan şerefsizler oralı bile değildir. 4 yıldızlı ve uçuş görevlilerinin kaldığı yer diye söylediklerinde aklıma tek otel geliyor onu da bir arkadaş söylemiş zaten.
hesabın var mı? giriş yap