• tarzım hiç değildir, dinleyene gene de saygım vardır, ama bunu dinleyen bazı gerizekalılar gelip başka müzik türlerinin kalitesine falan laf ediyor ya, işte o noktada insanın içindeki ilkel şiddet güdüsünün harekete geçme isteği açığa çıkıyor.
  • elektronik muzigin varabilecegi son nokta, ama iyi anlamda degil. hani bir ara yanlis yola sapmis, sonra bok cukuruna saplanmis, bir daha da burnunu o cukurdan kurtaramaz anlaminda son nokta.
  • bu noktaya varacagini bilseydi aphex twin sanirim daha 16sina gelmeden butun ekipmanini yakar, elektrik sayaci okumaya dayali bir ise yonelirdi.
  • edm dediğin zaman tiesto, hardwell, dimitri vegas, like mike, david guetta, w&w, ümmet özcan, armin van buueren, axwell, borgeous, yves v, sebastian ingrosso, nicky romero, zedd, avicii, kshmr, headhunterz gelirdi. şimdi koskoca sektör 5 yılda resmen battı. tüm hepsi pop şarkılar yapar oldu, justin bieber'dan farkları kalmadı. bizlerde müziğe, hakiki rave'lere hasret kaldık. hey gidi günler hey. tomorrowland 2013 gönlümüzde yaşamaya devam ediyor. en fazla youtube'dan aftermovie'sini izleyip yâd ediyoruz artık.. eski günleri geri istiyorum.
  • sanatta ve müzikte top noktadır. bu şarkılar bazı insanlara dımtıs dımtıs ritm olarak gelir malesef bu onların algılayışının vasat olduğunu gösterir. bu şarkıyı da sadece ilk aklıma gelen şarkı olduğu için attım dinlemenizi tavsiye ederim.https://www.youtube.com/watch?v=mgknf_qsvxe
  • yarrak gibi bir durumdadir afedersiniz. osuruktan muzik yapan veletlerin yetenek diye anildigi deliler lobisine sahiptir ayrica.
  • (bkz: edm)
  • sabah uyanmamla başlarım dinlemeye akşam yatana kadar.öyle sevdiğim bi müzik türü. elektronik ortamda notalarla çizilmiş bir resim gibi sanatın ta kendisidir.
  • yapmakta olduğum, gelişmelerini yakından takip etmekte olduğum ve objektif olarak bakabildiğim tek müzik türü. üzerinde uzun saatler uğraştığımdan olsa gerek ki, artık gözüm kapalı bir şekilde bu türün müziklerinin nereye gideceğini, dönemsel trendleri ve trend olabilecekleri fark edebiliyorum.

    ben bu entry'i yazarken ki sürelerde dimitri vegas & like mike ikilisinin ortalığı kasıp kavurduğu minimal droplar, hardwell'in geniş ve kelimenin tam anlamıyla şişman synthler, çeşitli producerların artık trap music elementleri şu zamanın trendleri arasında.

    çok hızlı gelişen bir tür olması, sadece beni değil, benim gibi fiziksel enstrüman çalmayı bilmeyen, lakin müzik yapmak isteyen bir çok genci peşinden sürüklemiştir. çocukluk hayali "orkestra şefi olmak" olan birisi olarak orkestra şefliğini en rahat hissettiğim platforma (software ortamı ki o da mühendis olmamdan kaynaklanıyor) sokması, bu türün yapımının son derece "amatör dostu" olduğunun bir göstergesidir.

    yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim.

    türkiye'de henüz yaygın olmamasına rağmen, etkisi altına alacağını da düşünüyorum, bu da dipnot.
  • elektronik müziğin yüz karası.
hesabın var mı? giriş yap