• yakin zamanda hollanda da cikacak bir kanuna gore sihirli mantar satisi yasaklanacak olan site.
  • kullanıcı yorumlarına bakılırsa epeyce türk müşterisi bulunan, 11.04.2008 tarihinde esrar ve ecstasy satışı yaptığı, esrar yetiştirme kılavuzu ve sihirli mantar yetiştirme kılavuzu bulundurduğu için antalya sulh ceza mahkemesi tarafından erişimi engellenen hollanda menşeyli site.
    türkçe menüsüyle kullanımı kolaydır, sipariş ettiğim 5 gr'lık hawai mushroom u mu sorunsuzca adresime göndermiştir. yolda olan growkit imi ise sabırsızlıkla beklemekteyim.

    (bkz: www.elephantos.com)
    (bkz: magic mushroom)
    (bkz: sihirli mantar)

    edit: dns ayarlarını değiştirerek sorunsuzca erişilebiliyor.
  • 1 aralıktan itibaren hollanda hükümetinin aldığı karar üzerine mantar siparişleriini durdurduğunu e-posta yoluyla kullanıcılarına duyurmuştur.

    mushrooms ban within a few days!
    the dutch government has forced the new anti mushroom law.which makes mushrooms and psilocybin, the main active ingredient in mushrooms, illegal to sell after the 1st of december.
    so dear customers,
    this is the moment to buy as much as you can……
    buy your christmas and new years fun now it is still possible!(we will inform on the site when we run out of stock)
    note: elephantos.com continue selling the other products in our shops, which are not forbidden.
  • hollanda sağlık bakanlığından izin alıp yeniden satışlarına başlamış olan site. türkiyeden sipariş verilince sorun çıkıyor mu bilememekteyim.
  • türkiye siparişlerinde sorun olmadığı söylenmekte ama tabi ne kadar dogrudur bilinemez.bi gün eve narkotik şubeden telefon gelebilir "kargonuz bizde bir zahmet gelip alın" diye.
  • türkiyeden sipariş veren varsa yeşillendirsin lütfen.
  • yakın zamanda türkiye siparişi gelen sipariş veren oldu mu ?

    edit bilgilendirme : mail attım sordum öncelikle kargo ile gönderimi var. gümrüklerde çok sıkıntı çıkıyomuş bizim ülkede büyük risk alırsınız dediler. geri iade vs yok. tüm kutuları açıyorlar büyük sipariş yerine zarfa sığacak gönderiler sorun olmuyormuş yine de siz bilirsiniz.
  • türkiye'ye sahte, boş ürünler gönderen bir site. alış veriş yapmayın, paranız boşa gider.
hesabın var mı? giriş yap