• bir sorun, bir problem karsisinda hic bir sey yapamayan kisinin icinde bulundugu durum. genelde cesitli dis etkenlerden kaynaklanan bir olanaksizlik olsa da bazen sebep ic etkenler de olabilir.
  • (bkz: bondage)
  • caresizlik: maddi ya da manevi olumsuzluklar, eksiklikler, yetersizlikler yuzunden bir konuda hiçbir şey yapamadan ve uzulurek durumu
    seyretmek zorunda kalmak.
    sozlukte: caylak modu

    ornegin; sozlugu dinciler basmis, her turlu "tip" yazar olarak sozluge alinmisken ben hala caylak modundayim, beni goren yok!
    son alinanlar kac kitap okumus, ne yapmislar hayatlarinda da alinmislar soramiyorum ki... cunku caylagim...

    dinciler neden bu kadar artti, yoksa burasi antoloji.com'da ben mi yanlis giriyorum? eh soramiyorum, caylagiz ya...
    sozlukte seviye dustu, cok kufur var ve bir sey yapamiyoruz caylagiz diye...
  • bugun kendimi ne denli aciz hissettiysem, onun tesbihidir. elim uzanamamistir, benden uzak olan dostun guzelim gozlerinden, kirpiklerinden suzulen yaslari silmeye, kolum saramamistir narin bedenini soyle simsiki..

    dilimden dokulememistir yazdiklarini okuyunca, sen aldirma, niyet her seydir, biz ki biliriz senin guzel niyetini, melek oldugunu.. varsin desinler, aldirma elbet diye.. sen gormek istemesen de, bir kizilderili hep seninle.. *
  • tanım: olumsuz bir durumdur.

    ki lanet bi halde başımdadır şu an..

    içimin kıpır kıpır olduğu ömrümün şu döneminde öss ye girmeye doyamamış bir zat olarak 2.kez sınava girmenin verdiği stres ve sıkıntıyla, hiç birşey yapamamakta, bişeyler yapamadıkça iyice bunalıp hiç çalışamamaktayım.. kısır döngü dedikleri de bu olsa gerek..
  • yurtdışında yaşayan kardeşinizin yaşadığı sorun karşısında hissettiğinizdir. dünya bi yana o bi yanadır ama elinizden hiç birşey gelmez onun durumu için. içinizi bir kurt kemirmeye başlar. ona yardım edememenin yaşattığı kötü his, ondan iyi bir haber alana kadar gitmez bir yere.
    her telefonunu bu sefer ne duyup kahrolacağınızı düşünerek açarsınız.
  • deli gömleği giydirilmek.
  • kanser sebebidir.
hesabın var mı? giriş yap