• ekrem imamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuş avukat.

    (bkz: ekrem imamoğlu'na suç duyurusu yapılması)

    (bkz: hocam sümeyranur ağlıyor)
  • geline takılan altınların kimin olduğuna dair zamanında a habere önemli açıklamalarda bulunmuş avukat.

    edit: linkedin profili
  • samsun barosuna kayıtlı avukat tır. ekrem imamoğlu nu hakkında suç duyurusunda bulunmuş bir şahsiyet tır. bu eylemi kendisine ak kadroların da yeni bir sayfa açmıştır. kendisini buna inandırmıştır.
    yanlış hamle dir. yazıktır günahtır. dosya bulamayınca çıldıran bir avukattır. davranışı sorgulanmalıdır. yaptığı bu eylem bir provakatör eylemdir.
  • krizi fırsata çevirme niyetinde olan hukukçu(!) şahsiyet(!)
  • geleceğin cumhurbaşkanı'na açtığı dava ile üzerine büyük bir ihale almıştır. bu davayı ya kendi aklıyla açtı ya da birileri talimat verdi. (ya da birilerinin gazına geldi. meltem?) her iki seçenekte de yerinde olmak istemezdim. zira bu "dava" yolunda kimlere kimlere yol verildi...

    ek: bu gidişle erdoğan'ı etrafındaki kraldan çok kralcılar bitirecek. fark ettiyseniz ekrem bey'in siyasi kariyeri ile erdoğan'ın yükselişi paralellik arz etmekte. daha şimdiden çok duygusal bir hikayesi oluştu bile. kaldı geriye bir hapis cezası! onu da verin anam! valla bu kafayla giderseniz rekor oyla cumhurbaşkanı yapacaksınız imamoğlu'nu. hayır bu adama "kasetle geldin kasetlee" diye de bağıramazsınız. geçmişte size yapılanların aynısı hatta katmerlisini ona yapıyorsunuz. bütün medyayı susturdunuz. bütün kamu kaynaklarını üzerinize geçirdiniz. bütün kurumları lağvettiniz. tüm gücünüzle ve etik dışı en berbat yöntemlerle saldırıyorsunuz. ve yine de olmuyor değil mi? adam bileğinin hakkıyla, ledleri florasanları patlata patlata geliyor değil mi? 17 yıldır millet iradesi diye kafa ütüleyen adamların düştüğü hale bak. valla neşem yerine geldi yaa. hey benim koçum bee. daha cismi görünmeden ismi yakıyor ortalığı. aklıselim, naif, tatlı-sert, zeki, çevik, ahlaklı delüğanlım benim.
  • ne kadar büyük bir ak sevdalı olduğunu ispat etmiştir.

    ak parti bu büyük hizmetlerinin karşılığını eminim görecektir.

    şaka gibi.
  • isim yapma firsatini kacirmamis, sonuc cikmayacagini bildigi halde dava acmis, ve meltem banko gibi populer olmak istemis bi gereksizdir. boyle bi rezilligi avukatlar gununde yapmasi da ayri bi olay tabi.
  • malum kanala bilirkişi olarak çıktığını öğrenince kebapçı olabileceğini düşündüğüm kadın.
hesabın var mı? giriş yap