• spor salonunda başlangıç bu canım makinayla oluyor. hergün 45 dakika. sıkılmayayım diye friends dizisine başladım. 2 bölüm bitince sporda sonlanmış oluyor. ama ben daha önce bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. güzel alet.
  • dizlerimi çok ağrıtan alet.. sol dizim çok ağrıyor.. bi yerlerde hata yapıyorum sanırım.. anlayan bilen varsa yeşillendirirse sevinirim..
  • dünyanın en keyifli spor aletidir.
    tepeden tırnağa hemen hemen bütün kasları çalıştırdığı gibi koordinasyonu da geliştirir. eklemlere baskı da yapmadığı için egzersiz sonrası insanı ağrı sızı içerisinde bırakmaz.

    ayrıca yorumlardan okuyoruz ki, on dakikada insanları yoruyor imiş.
    aslında böyle olmuyor, sebebi nedir bilmiyorum ama on-on beş dakika kadar dişimizi sıkıp bu aleti kullanırsak devamını getirmek kolaylaşıyor.
    adeta insanı transa sokuyor. yani ilk on beş dakikayı geçirebilirseniz devamında çalışma süresini çok rahat otuz dakikaya çıkarabilirsiniz.
  • aman ya ne spor salonuna gitcem ne güzel kendi sporumu evimde rahat rahat yaparım diyerek aldığım kondisyon aletidir.

    acaba şu modelden sonra daha gelişmişi çıktı mı diye de merak ediyorum yalnız.

    burdafotovar
  • spor salonuna gitme kararlılığına siksen ulaşamayacak biri olarak almayı düşündüğüm alettir. almayı düşündüğüm model tam olarak şu:

    http://urun.n11.com/…-kondisyon-bisikleti-p38881697

    ama o kadar para vermesem mi acaba diyip şunu da almayı biraz düşünür gibi oluyorum:

    http://urun.n11.com/…d40-eliptik-bisiklet-p30716570

    tavsiye verebilecek olan varsa yeşillendiribilir.
  • ben seviyorum bu aleti. her bolge calisiyor hissediyorsun, keyifli, tv karsisinda ya da muzikle harika gidiyor. bitiste islanan tshirt ise mutluluklarin en buyugu. 20 dakikada bu mutlu sona ulasabiliyorsun. duzenli yapildiginda ise sekle giren vucut.. yani demem o ki siddetle tavsiye edilir..
  • sabahın 5inde salona gidemeyeceğim, kışın dışarda koşamayacağımı düşünerek almaya karar verdim. nerden, hangi marka ve model alınmalı konusunda cevabı olanlar bilgilendirebilirse çok sevinirim.
  • bu aleti düzenli kullananların yalan söylediğini ve alırsam kullanamayacağımı söyleyen o kadar çok kişi var ki, alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
    ikinci el ilanlarına bakarken harika şeyler görüyorum. :)
    marka ve model konusunda hala yardıma ihtiyacım bulunuyor.

    http://www.hizliresimyukle.com/…1/06/imagec2868.jpg

    edit:bugün aldım. alacaklara yer önerebilirim.
  • zaman bükücü. üzerindeyken geçirilen 20 saniye normal zaman akışında 1 dakikaya eşit.
  • arkadaşlar eve bu tip aletler almayın bir süre sonra dekor olacak çünkü gidin bir salona ufak ufak kardiyo yapın...herkese iyi forumlar
hesabın var mı? giriş yap