• kanal d'nin artiz mektebi programında kendini gösteren odtü sosyoloji mezunu oyuncu adayı. kendisi daha önce erdal beşikçioğlu ile dib sahne'de de çalışmış oldukça yetenekli ve ülkemizi çin'de güzellik yarışmasında temsil edecek kadar da güzel bir insandır. odtü'de bir dönem beraber tiyatro dersi aldığımızda ilerde başarılı bir oyuncu olacağının sinyallerini vermişti. daha önce güzellik yarışmalarında uluslararası derece almış olduğundan kısa yoldan önce model olmayı tercih edip sonradan da birçoklarının yaptığı modellikten oyunculuğa hızlı bir geçiş yapmak yerine alaylı da olsa oyunculuk için kendini yetiştirmeye çalışması takdire şayan.

    odtü'de bu kadar yıl geçirmiş ve ankara sahnelerinin tozunu yutmuş olduğundan canımız ciğerimiz behzat amirmize de eşlik etse dizide de gözlerimizin pası silinse.
  • 80'lerde lubunya olmak'ın en gerçek lubunyası! hayran kaldığım oyuncu, kendisi için oyunu tekrar tekrar izlemeli kesinlikle...
  • 80'lerde lubunya olmak oyununda en beğendiğim karakter oldu kendisi. oyun sonu sırf onun için bekledim ama makyaj ve kostüm çıkınca tanıyamadım ilk etapta, hala da doğru kişi için mi yazıyorum bu yorumu bilmiyorum :) hem çok gerçekçi, hem de çok başaralı oynamış. gerçek bir lubunya olmuş, bravoo.
  • adanada ümit ünal ın sofra sırları nda izleyip bayildim kendisine. en iyi yardimci kadin oyuncu odulunu cok rahat alabilirdi. filmi izleyenler bana hak verecektir.

    internette gordum ikinci kat tiyatronun da ortaklarindanmis. kaynak tiyatroda da izlemek lazim kendisini.
  • sofra sırları'yla tanıdığım ve farklı bölümlerden olsa da az önce ikimizin de beşerici olduğunu öğrendiğim yetenekli oyuncu. tabi muhtemelen benden daha önce bulunmuş kampüste. başarılarının devamını dilerim.

    ve ismini sürekli elif ile karıştırdığım için özür dilerim...
hesabın var mı? giriş yap