elle king
-
ilk kez david letterman'ın programında gördüğüm amerikalı şarkıcı. adele'in dövmeli hali diyebiliriz.
http://perezhilton.com/…e-elle-king-ep#.udyadmgtvli -
henüz kimseler bilmezken keyfini çıkara çıkara dinleyin, yarın öbür gün heryerde çalmaya başladıklarında, hele hele acundaki yarışmacıların diline düştükten sonra kıymeti kalmıyor.
someone like you dinleyemez olduk, millet hemen oo akşam acun izlenmiş yaftasını yapıştırıyor.
neyse özetle elle king candır.
(bkz: playing for keeps) -
playing for keeps'i kusursuz güzellikte söylemesiyle gönlüme taht kuran balık etli, güzel yüzlü şarkıcı kişilik. its a lonely diye başlıyor beni kendimden geçiriyor.
(bkz: loop'a aldım geliyorum) -
su siralar mad men'in fragmanini izleyip sarkisina hayran kalinan kisi. (bkz: playing for keeps) youtube'daki yorumlarda su an turkler krallik kurmus durumda. tabii sarki da ayri guzel
-
sesi güzel, kedi canını yediğim insan.
diğer şarkılarına da bakmak lazım. -
mad men yeni sezon tanıtım fragmanında duyulup hunharca aranan ve bulununca havalara uçuran şarkının sahibi tombul ablamız.
(bkz: playing for keeps) -
şahsıma warpaint grubunu anımsatan abla.
-
adele'in üstüne amy winehouse serpiştirilmiş bi sese sahip, 1989 doğumlu amerikalı, potansiyeli yüksek şarkıcı.
mad men sayesinde tanıdım kendisini.playing for keeps şarkısıyla ilgili diyebileceklerim, ııı siz yutubcular nasıl diyor... ben replay tuşu ile ciddi düşünmek. -
bir tür bağımlılık.
-
güzel sesli şarkıcı.
özellikle mad men tanıtımında çalan müziği çok iyidir.
playing for keeps
(bkz: buralar hep entry olacak)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap