• 6 kisinin katili bir ruh hastasi.
  • patrick bateman' ın gerçek versiyonu. ve ek özellik olarak da bakir.

    huffington post haberi

    cinayetten önceki videosu

    youtube kanalı

    facebook sayfası

    babasının imdb sayfası

    tanımlayabilecek tek cümle ise: yalnız ve öfkeli
  • çok ağır bir loser. bunun sebebi de muhtemelen psikolojik sorunları.

    bir forumda benim bmw'um var ve hiç bir kız yüzüme bakmıyor, herif honda civic ile hatun içinde yüzüyor, adalet mi bu diye veryasın etmiş.

    başkası adına utanmak için tıklayınız: http://webcache.googleusercontent.com/…nt=firefox-a
  • adam ağır yaralanmış beyler. kendisi 22 yaşında olmasına rağmen hala bakire olmasını dert edinmiş ve teklif ettiği kızların kendisini reddine felan bayağı bir içerlemiş. çevresindeki popüler kızlı erkekli tüm ortamla bu çocuğu içlerine almayıp bir güzel küçük görmüşler. adam o kadar içerlemiş ki dünyadaki tüm karizmatik, sexi erkeklere lanet okumuş. valla "22 yaşında hala niye virginim amk1!111!" gibi bir düşünceyle 6 kişi öldürülseydi türkiyede insan kalmazdı. bilmez ki elin delükanlısı orda bir türkiye var uzakta o türkiye toptan bekaretini koruyor.

    (bkz: 30 yaşında eşi çocuğu evi olan bakire kadın)
  • haberlere göre intikamdan bahsettiği videolardan biri geçen haftalarda kendi ailesi tarafından keşfedilmiş ve bunun üzerine aile polise haber vermiş. soruşturmayı yapan polis, elliot rodger'ın "çok efendi ve kibar" biri olduğu sonucuna ulaşmış.

    babanın avukatı ise elliot rodger'a asperger sendromu teşhisi konmuş olduğunu ve çocuğun pek çok terapistle görüştüğünü açıklamış. (all good things'te ryan gosling tarafından canlandırılan david marks karakterinin gerçek hayattaki karşılığı olan robert alan durst için de asperger sendromu teşhisi konulmuş olduğunu ve avukatların savunmada buna sarılışını hatırlattı bu açıklama bana.) geçen senelerde bir parti sırasında balkondan aşağı düştüğünü, belki de itilmiş olabileceğini, çevresi tarafından sık sık alay konusu edildiğini de eklemiş.

    videolarındaki duygusuz tavırları, rahatlığı ve beceriksizce ruh katmaya çalışışı, bana kalırsa son derece psikopatça. her halükarda bu olayın kızlar tarafından reddedilmekle alakası olmadığı son derece açık ve gidip bu adamın videoları altına "işte bunları önlemek için biz varız" yazan ilişki kurma koçluğu firması, herhalde son dönemlerde gördüğüm en büyük dallamalığın sahibi. (üstelik türkiye'de yaşıyorum)
  • 144 sayfalık bir manifestosu olan merhum.

    ayrıca kendisi 4chan'ın yeni taşak oğlanı olmuştur.
  • abazanlık denen şey büyük bir sevişme isteği değildir. abazanlık denen şey kendini çok büyük ve kıymetli görmek ve bundan dolayı bir şeyler hak ettiğini sanmak ama bu zihin yapısıyla herkesi çevrenden kaçırıp yalnız kalmaktır. mesela elliot roger kendisinin ne kadar yakışıklı olduğunu, bmw sahibi olduğunu ve bunlardan dolayı kızların üstüne atlaması gerektiğini ama adeta kendisine komplo kurulmuşçasına dışlandığını, hayallerini süsleyen kızların kendisinden çok daha "başarısız" ve "çirkin" adamlarla takıldığından şikayetçi olduğunu görüyoruz.

    yani adam muheteşem biri ve bundan dolayı bir şeyler hak ediyor ve hakkı gasp ediliyor. adam mesela diyor ki, birlikte olmak için on kez everest'e on kez tırmanacağı kızlar kendisinden daha tipsiz ve daha fakir erkeklerle takılıyormuş, kendisinin tek bir kız arkadaşı hatta tek bir arkadaşı bile yokmuş.

    şimdi bu narsist kişi kendisinde olduğunu düşündüğü üstün özellikler sonucunda elde etmesi gereken kadınları elde edemeyince kadınları ve o kadınların birlikte olduğu erkekleri düşman belliyor. adam kendisini devamlı bu adamlarla kıyaslıyor ve onlardan üstün olduğunu görüyor, o kızları o hak ediyor. demek ki kızlar orospu, kaltak!

    şimdi adam bir noktadan sonra insan olmaktan çıkıyor, kendisini başkalarıyla kıyaslamaya iyice kaptırıyor, içindeki nefret git gide büyüyor. kendisinin herkesten iyi olduğunu söylüyor ama bir yandan da kendisini yargılıyor ve bilinç altında yetersiz görüyor. bunu neden yapıyor? çünkü adam dünyanın en muhteşem varlığı ama arkadaşı yok, sevgilisi yok, saygı görmüyor - demek ki tüm muhteşemliğine ramen düzeltilmesi gereken bir kusuru var. bir şeyi yanlış yapıyor ve dünya onun muhteşemliğini göremiyor, o kusuru bi düzeltse birden bire herkes onun muhteşemliğini görüp hak ettiği saygıyı gösterecek.
    vücut geliştiriyor, kız tavlama teknikleri v.s. gibi konular hakkında yazılar okuyor, pahalı araba sahibi oluyor ama yok yok yok.

    adam bir kısır döngüye kapılıyor, iyice aklını yitiriyor. "hak ettiği" kadınları bir türlü elde edemiyor ve bu kısır döngü kendisini derin abazanlık çukuruna ittiği için başkası olarak bundan çıkmaya çalışıyor. çektiği videolarda gördüğümüz üzere kişiliği gollum'a dönüş artık ve gülüşü, her kelimesi sahte bir hal almış bu noktada. normal insanlar bunu hemen hissediyor ve kendisinden kaçıyor, bu da adamın acısını daha da derinleştiriyor. döngüden bir türlü çıkamıyor.

    bu döngüye nasıl girdi bilemiyorum tabi ki ama şuna inanıyorum: bu tipler türk gençliğinin önemli bir bölümünü oluşturuyor.

    bakın mesela, ekşi sözlük'te kadınlara yapılan saldırılar hep bu adamın kadınlar hakkında söylediklerine benziyor. yani kadınlar türk erkeğinin hak ettiği seksi onlara vermediği gibi aynı zamanda hepsi orospu veya en azından kaşar.

    yourube, alkislarlayasiyorum gibi sitelere yüklenen türk kızlı erkekli çılgın parti videolarına bakın. en çok puanı alan yorumlar bu gençlerin nasıl dejenere, nasıl kaltak kaşar v.s. olduğunu söyleyen yorumlar. sonra gidin bir avrupalı kızların seksi videolarının, çılgın partilerinin altındaki yorumlara bakın. bu kez en popüler yorumlar türk kızlarının neden böyle olmadığı, hemen avrupaya taşınması gerektiği, türkiyede harcandığı şeklindeki yorumlar.

    bu şizofrenik durum hep abazanlıktan kaynaklı. adam kendisinin böyle bir hayat yaşamamasından kadınları sorumlu tutuyor çünkü bunlar hep kezban. sonra bir bakıyor kendi yaşadığı şehirde de böyle hayat sürenler var, demek ki kendisi dışlanmış, o zaman bunlar hep orospu.

    bunlar hobilerinde, okulundan, parasızlıktan v.s. yüzünden zayıf sosyal çevresi olanlar değil, bunlar abazanlar. çakallar, twitter fenomenleri, sözlük trolleri. en iyisini hak ediyorlar ama türk kızları kezban, kaşar, kaltak. kendisinin yaşayamadığı hayatı yaşayanlar da dejenere zengin bebesi.

    bunlar abazan, elf gibi kızların amele tiplerle nasıl gezdiğine akıl sır erdiremiyorlar. kendileri istanbul beyefendisi ve hakkı yeniyor, güzelim kızlar apaçilerle takılıyor.

    bizde bunlardan çok var ama çıkım milleti katletmemesinin sebebi de sanırım tam olarak bu. internette herkese sövdükleri bir komunite oluşturmuşlar ve çok yalnız değiller, en azından bir topluluğa aitler - bu abazanlar topluluğu olsa bile. bir diğer sebep de muhtemelen türkiyedeki çekirdek aile kültürünün halka kızıp katliam yapmaya müsait olmaması. adam annesinin dizinin dibinden ayrılabilse kesecek önüne geleni.

    edit: bu arada, olay kız meselesi değil aslında. kadınları takıntı haline getirmiş adam, bir sevişe hayatı birden bire çok güzel olacakmış gibi bir saplantıya ulaşmış. manifestosunu okudukça korkunç şeyler çıkıyor ortaya. mesela kardeşini ödüreceğini söylemiş çünkü büyüyüp ondan daha başarılı olmasından korkuyor.

    ayrıca adam abazanlığın olmadığı mükemmel dünya ideolojisini de tanımlamış: http://i.imgur.com/bscdb61.png

    sevişmeyi yasaklayacak, kadınları toplama kampına atacak falan filan. aslında bakarsanız bu norveçli ırkçı katilin yazdıklarını anımsatıyor, hani bir adada gençleri bir bir katletmişti ya. ona göre de tüm sorunlar göçmenler yüzündendi.

    videoları izleyip yazdıklarını okuyunca: yahu adam gizli gay veya en azından biseksüel sanırım. en başta abazanlık döngüsüne saplanmasının sebebi bu olabilir. yani adam kızlara ilgi duymuyor ama saygı görmesi için manken gibi bir kız istiyor. millete gösterecek kızı, muhteşemliğini kanıtlyacak. kadınları kendi muhteşemliğinin sertifikası olarak görüyor ve hak ettiği bu ödülün kendisinden esirgendiğini düşünüyor.
  • abazanlık başına vurmuş garip bir kardeşimiz. kızlar neden beğenmediğiniz bu çocuğu ?
    ek: saldırısı sırasında market içi görüntü var. genç kızın biri polisi çağırıp vurulan kişiyi kontrol ederken, kızı kendine siper edip kaçan bir lavuk görünüyor.
hesabın var mı? giriş yap