• tiny toons'da hayvanlari asiri seven (!) sevim derken minciklayip geberten komik bi karakter.
  • "seni sıkıcaam sıkıcaam ölünceye kadar saklıycaam!!!!" şeklindeki feryadı tüyler ürperten bi çeşit hayvan sever
  • hayvanlari bebek kiligina sokup onlarla bebeklerinden biriyle oynarmis gibi oynayan, onları yikayip agzınada bir biberon sıkıstıran ve buna benzer tonla iskence yapan kızıl saçlı, mavi gözlü, çilli çizgi film karakteri
  • en çok mıncıkladığı, en büyük işkencelere maruz bıraktığı kedicik için (bkz: furball)
  • bugs bunny de buldugu tüm hayvanlari mincik mincik eden panter emel.
  • bütün hayvanları aşırı sevgisinden dolayı mıncık mıncık yapan ufak kız.... *
  • bu elmyra bir gün hayvanlardan bıkmış olacak, ya da tam hatırlamıyorum, evdeki bebeğe bakma (ve mıncıklama tabi) görevi verilmişti. bebek elmyrayı tanıyordu sanırsam ve başbaşa kaldıkları anda bebek cıyaklamaya başlamıştı, elmyra da "sakin ol bebeciik bak sana sütünü hazırlayacağım" diyerek biberona sütü doldurup doğru mikrodalga fırına atmıştı biberonu, e biraz saflıkla beraber sapıklık da var ya, lav sıcaklığına erişmiş sütün sıcaklığını ölçmek için bir damla eline damlatmıştı, sıcaklığını beğenmiş olsa gerek, "hmm gel bakalım" diyerek bebeğin ağzına dayamıştı sütü ve bebek cıyaklamaktan harap bitap düşmüştü. sonra araya bugs bunny girip neden elmyranın bu aşırı sıcak sütü bebeğe verdiğini bizlere anlatmıştı, hatırlayanlar bilirleer, elmyranın sinir sistemi çok yavaş çalışır. animasyonumuzda bugs bunny deneysel olarak elmyranın eline iğne batırıyordu ve sinir sisteminden beynine ulaşana kadar bu acı sinyali elmyra afedersiniz mal mal etrafına bakınıyordu. sinyal beynine ulaşınca da resmen böğürmüştü. araya giren bugs bunny deneyini yapıp çıktıktan sonra, elmyra da iki saniye içinde böğürmüştü ki (hani sıcak sütü eline damlatmıştı ya) hiç unutmam, küçücük yaşımla "salak" demiştim...

    ayrıca (bkz: elmyra sendromu)
  • çocukluğumda korkuyla karışık bir sempati beslediğim çizgi film kahramanı. gülme komşuna gelir başına misali elmayranın zavallı hayvancıklara yaptığı gibi yanaklarımı sıkan bir sevgilimin olması acaba neye işarettir?
  • hayvanları kafeslere kapatıp ölünceye ya da firar edene kadar onlara işkence yapan şirin bir kız kılığına girmiş hasta ruhlu çizgi film karakteri, ayrıca bizi çok fazla sıkan yapışkan insanlara yakıştırılabilecek en uygun sıfat.
  • çok aşırı hayvan sevgisine sahip, onları böğrüne basıp mıncıran ve çeşitli sevgisel eziyetleri yapan çizgifilm karakteri.
    - gel kaçmaa benden minik kediiii, seni çok sevicem ama önce seni yıkıcam, tertemiz yapıcam der ve kediyi çamaşır makinesine atıp yıkar.
hesabın var mı? giriş yap