• bir frp oyunu ayni zamanda romanlarida mevcut olan bir karakter
  • michael moorcock 'un melnibone'li elric adindaki kitabinin ana karakteridir
    melnibone nin eski topraklarini yoneten yakut taht ta oturan bir kraldir.
    2.bolumude uzun bi aradan sonra 6.45 yayinlarindan cikti
  • kendisi efsanevi melniboné adasindandir . bu yuzden elric of melniboné diye bilinir ..
  • elfe benzer bu
    uzun bir surati vardir hmm hatta bide teni mavimsimiydi neydi
  • irkının tersine hayatı siyah-beyaz değilde girlerden oluştuğunu yani herşeyin iyi-kötü olmadığı anlayarak yaşamının manasını aramak üzere yola çıkan acaip karizmatik bir mage/fighter abimiz.o da raistlin abi gibi beyaz saçlı ama bu ırkından gelen bir özellik oayrı konu.
  • elric'in beyaz saçları ırkından gelen bir özellik değildir. hatta elemanın albinoluğu, saray camiasında anne ve babasının, "kralın düğününde 12 melnibone lu gelin ve damadın kurban edilmesi" geleneğini uygulamamaları yüzünden başlarına gelen bir felaket olarak görülür.
  • elric, ölmekte olan, ama ölmemek için çırpınan bir dünyada açar gözlerini. aslında kendisi bir seçilmişdir. elric'in dünyasında tanrılar gibi güçlü lordlar vardır. yasa ve kaos lordları; ama her zaman için okuyucunun aklında acaba bunlardan daha büyük bir güç varmı gibi bir soru bulunur. yaşamını adayacağı bişeyler bulmak için yola çıkar ve kafasında sürekli sorular bulunur. çoğunlukla melankoliktir-savaştığı zamanlar haricinde. sahibininin seçtiğinden daha fazlasını öldürmekle tanınan -ki bu fazlalık genellikle dostlarıdır- bir kılıçla lanetlenmiştir. ama kılıcı bırakmaya da bir türlü yanaşmaz. sürekli hata yapan ve sonunda üzülen, ağlayan bir anti-kahramandır. ve en sonunda belki yaratılışının amacını tamamlayarak yaşadığı dünyanın sonunu getirerek içinde bulundukları çağın bitmesini sağlar ve bütün bu soruları da yanında götürür.
    (bkz: eternal champion)
  • chaosium tarafindan masaustu rpgsi de cikmisti.
  • sürekli "ben kılıcın bağımlısı değilim,onun kontrolü bende, ben ariochun dediklerini değil kendi istediklerimi yaparım diyen", fakat kuyruğu sıkıştımı nedense hemen yakınındaki sevgilisi dostu kim varsa iskambil destesi gibi ikiye ayırıp "arioch bak sana kahvaltı hazırladım güzel efendim buyur gel bi ricam olacak senden" diyen melnibone un son imparatoru.böyle bi kişilikten beklenirdi zaten kendi imparatoru olduğu ülkeyi düşmanların askeri güçlerini birleştirip onların başına geçerek saldırıp yıkmak.
  • blind guardianın pek çok şarkısında sozu gecen albino kral:
    "white hair and red eyes
    he's holding the crown
    the king of the island
    elric of melniboné"
hesabın var mı? giriş yap