• nesli bilinemeyen bir yazar.
  • #67628104 nolu entry de beşiktaşlı olduğunu iddia etmiş. gel gör ki kendisi cinconlu olan berkserkang ile aynı kişi ya da berkserkang bunu koşuyor milletin nick altına galiba asdfghjklş.

    değişik midir nedir anlamadım. beşiktaş yenildi diye ağlaya ağlaya gelmiş hemen nick altıma. bir de beşiktaştan korkusuna ikinci maçın bitmesini beklemiş. eğer beşiktaş lyon'u eleseydi rezil olurdun di mi koç ahahahahahah

    bu da beşiktaşlı görünümündeki bir cinconludur efendim. ekran görüntüsü aldım. o entry'i yazmayacaktın anton, artık beyoğlu çocuğu olduğunu biliyorum. *

    #46577172
    #45107420

    komik la bu. beşiktaşk demiş bir de. mind trick seni.

    edit büdüt: kaçma bir yere mind trick. (fotoyu ulaşılabilir kılmak için edit yapıyorum. linkler patladıysa yine tekrar paylaşırım. lütfen yazınız.)

    https://postimg.org/image/4aq6tyzw5/
    https://i.lensdump.com/i/tsz9c.png
    http://i.cubeupload.com/s2v2ia.png
    https://imgur.com/a/yu5jr
    http://pasteupload.com/image/ryym

    tabi milli aynştaynımız nick altımdaki entrysini sildiği için bu entry'i editlemek zorunda kalıyorum. acaba neden silmiş sorun bi ahahahah.

    edit: link
  • sözlük bozduğundan beri yazasım zaten yok, 40 yılda bir eğlence malzemesi bulmuşken kendini çok akıllı zanneden tipin tekinin abuk subuk iddialara muhatap oldum. kendince büyük resmi görmeye çalışırken dışardan ne kadar alık bir tip olarak gözüküyorsun ah bir bilsen. tineri yüzüne gözüne sürecek kadar alıklaşmış tipin entry'lerimi araştıracak kadar kapasite sahibi olmasını tebrik ediyor fakat "ben sizi siklemiyorum" tribine girdikten sonra incik cıncık benim entrylerimi araştırmasını ve aylar sonra nick altıma gelip entry sildirmeye çalışmasını 10 numara zavallılık olarak görüyorum. mahlasını yazmayı dahi beceremediğin adam seni çok güzel tımar etmiş, bana gerek kalmamış bile. şöyle tabirler kullanan herhangi birini ben neden adamdan sayayım ki zaten?

    "cincon"
    "ağlaya ağlaya" (bu olmasa olmazdır zaten)
    "di mi koç"
    "ekran görüntüsü aldım" (başına gelse kendi silermiş yani)
    ".... la bu"

    senden sokaklarda milyon tane var birader, ne yazıktır ki o milyon tanesi de kendisini senin gibi akıllı zannediyor.

    edit: bir de sanki bir sik bulmuş gibi entry'ni neden sildin diye sormuyor mu, ahah. algısız herif, seninle dalgamı geçtim, işim bitti. aylardır mesajlara cevap vermeye götün yemiyormuş. sen onu anlat bana, bir zahmet ağlama daha burada.
hesabın var mı? giriş yap