• ne olacaydı yaaa
  • düşer umarım.
  • sağolsunlar, bugün bizim üniversite girişinde otobüslerden indirilip, güvenlik taramasından geçirilip (sadece kimliklere baktılar o kadar) fakülteye kadar yürümemize neden olan durumdur.

    sakarya'da bulunduğumuzdan pek başımıza gelmiyor böyle yüzlerce koruma ,polis ordusu ama istanbul ve ankara'da yaşayanlara allah kolaylık versin ne diyeyim.

    ne demişler : " insanı yaşat ki devlet yaşasın. "
  • yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin.

    (bkz: adalet)
  • her yeri bilemem de, şu haberdeki yere gitmesi bile helikopterle gitmesinden daha enteresan, daha garip..

    "sakarya üniversitesi'nde yapılan bir kongrede emine hanım'ın ne işi var?" sorusu, "emine hanım bu kongreye neden helikopterle gitti?" sorusundan daha mantıklı, daha çok su götürür..

    tamam konu kadın, eyvallah.. ama hangi sıfat, hangi akademik tecrübe, hangi liyakat bu hanım efendiyi buraya taşıyor, taşıyabiliyor, sormak, sorgulamak gerek..

    gerçi sorsak ne, o da var.. hayırlı gezmeler efendim..
  • düğün davetiyesini başbakanlik uçağı ile ürdün kralına göturen kişinin esidir. onlara her şey mübah.

    haram helal ver allahim
    garip kulun yer allahim
  • bir sonraki hamlesi olarak oğlunun gemiciği ile boğaziçi üniversitesine gitsin lütfen dediğim görgüsüzlük örneği.
  • neden haber oldugunu anlamadigim olay. neticede helipkopteri uzerine mi tapulamis? milletin o helikopter, milletin! yarin siz first-lady oldugunuzda siz bineceksiniz.

    edit: dis entri konteyns ayrini.
  • vatandaşın vergileriyle alınan, bakımları ve yakıtı vatandaşın vergileri ile yapılan, pilotu, ekibi vs. maaşı vatandaşın vergileri ile ödenen bir helikopterin; tc cumhurbaşkanının normal vatandaş zevcesi tarafından kullanılması hadisesi.

    --- spoiler ---

    george w. bush’un eşi laura bush da, “spoken from the heart” adlı anı kitabında, beyaz saray’da yaşamanın ne kadar pahalı olduğundan yakınıyor. onu en çok zorlayan konulardan biri de, hergün saçlarını yapan kuaföre, devleti temsil edeceği törenlere giderken bile olsa, ücretini kendisinin ödemesi olmuş. bayan bush kitabında, faturanın aylık geldiğini ve başkan ve eşi ile iki kızının bütün yemeklerinin, kullandıkları bütün kişisel malzemelerin, kuru temizleme dahil tüm hizmetlerin, garsonların ve temizlik görevlilerinin saat başı ücretinin, özel misafirlerinin tüm msaraflarının bu faturada yer aldığını yazıyor. ‘’faturada ağzımı açık bırakan kalemler de vardı’’ diye aktaran bayan bush şu örneği veriyor:

    ‘’ülkenin first lady’si olarak giyeceğim kıyafetlerin de özel tasarım olması gerektiği şartı vardı ama elbisenin ücretinin yanı sıra bu tasarımların ücreti de yine benden tahsil ediliyordu.’’
    --- spoiler ---

    merak edenler için yazının tamamı
  • ne de güzel helikopter...

    (bkz: keşke benim olsa)
hesabın var mı? giriş yap