• kendisine yapilan haksiz “hain” damgalamalari sonucunda intihar etmis kisi.

    28 yasindaki emir said inam zonguldak barosuna kayitli bir avukat. ogretmen olan babasi khk ile ihrac edilmis. ailesine yardim etmek amaciyla bursa’dan zonguldak’in devrek ilcesine tasinmis ve avukatligina burada devam etmis.

    facebook yorumlarinaki bursa barosu baskaninin aciklamasina gore “yeterince” iyi savunamadigini dusundugu muvekkillerinin parasini iade eden, verilen her hukuksuz karar sonrasinda uzuntuden kendini paralayan, cok iyi niyetli bir insan. boyle bir avukati kim tanisa severdi eminim.

    ailesi koyde yasayan siradan anadolu insanlari. babasi khk ile ihrac edilmis. emir “hain damgasi yemekten yorgun dusmus”

    ıyi insanlar icin dunya cehennem kadar zordur said. benim bu yazdimlarimi belki birkac kisi okuyacak ama sen yaptigin guzel islerle hep hatirlanacaksin. allah cc katinda yaptigin guzel islerin karsiligini gorursun insallah. allah cc gunahlarini affetsin ve seni cennetiyle mujdelesin.

    guzel kardesim, ahh guzel kardesim.

    sana bunu yapanlar allah cc. havale ediyoruz. elimizden bir sey gelmiyor inan. bu zulum firavun donemini gecti, bebek, kadin, cocuk, yasli dinlemiyor.

    allah cc zalimlerin belasini versin.

    https://aktifhaber.com/…orgun-dusmustu-h131199.html
  • haberlerden hikayesini ogrendigim genc avukat. yurekleri parcalamistir. allah yakinlarina sabir versin.
hesabın var mı? giriş yap