• dethkrüsh sikti onları. (bkz: taksim'deki emokid'ler) böyle başlık açarsanız sedet de sizi sikecek.
  • bir şey olmadı sadece saçlarını kestirdiler. hala içimizdeler dikkatli olalım,

    (bkz: göte gelmek)
  • apaçiye evrildiler.
  • galiba çoğu depresyonda bileklerini kestiği için doğal seçilim filan olmuş olabilir
  • bir kısmının askerden dönüp apaçi olmasıyla ve bir kısmının da hipster'a dönüşmesiye açıklanabilecek gizem.

    edit: ekşi ispik team'in dünyayı daha yaşanılabilir bir yer yapma çalışmaları.
  • geçen gün aklıma gelen soru. ulan biz bunlarla aynı toplumda yaşadık. minibüse bindi bu hıyarlar. yürüyen merdivenlerde önündeki basamakta bu denyolar vardı. ulan nasıl garipsememişiz. ok garipsemeye garipsiyorduk da yani içine düştüğüm vaziyet karmaşıklaştı iyice...
  • hipster,tiki,ve apaçi olarak kollara ayrıldılar he birde metalci olanlar var.yalnız bu sonradan metalci olan devşirmelerin diğer metalcilerden farkı sisman olmamaları ve sivilce sorunu yasamamalarıdır.
  • emolar bir güneş gibi doğmuş, bir gurûb ihtişamıyla batmıştır; arasını tarihe bırakalım.
  • geçen günlerde facebook üzerinden seneler önce katıldığım bir emo grubundan bildirim geldi. grupta etkileşimin çok düşük olduğundan ve grup yöneticilerinin çok uzun zamandır aktif bulunmadıklarından uygulamanın bana grup yöneticiliği vermiş olduğunu gördüm. bir iki saat önce aklıma geldi ve çayımı doldurup kısa bi nostalji turu için hazırladım kendimi. ß'lerin, olup olmadık yerlerinden noktälår, çízgilér fışkıran ve yerli yersiz kullanılan büyüklü küçük harflerin inşa ettiği isyan dolu sözlerin arasında dolaşırken beğendiklerime "layq" atmayı da ihmal etmedim. bu sözlerin artlarından ara ara filizlenen emo selfilerindeki gençlerin, yüzün yarısını kapatan düz, joleli siyah saçların ardından umursamaz(mış)casına bakan gözlerini uzun uzun izledim. birkaç tane 12 13 sene önce kendi paylaştığım ergence postları, ve altlarına gelen saçma sapan yorumları tatlı bi utanma duygusuyla okuyup, nostalji damarıma da iyice bastıktan sonra kolları temizlik için sıvadım.
    ilk işim bundan sonra kimsenin katılamaması için gruba üye kısıtlaması getirmek oldu. daha sonra gönderi ve yorum kısıtlamasını açıp yakın zaman içinde grupta saçma sapan paylaşımlar yapan z kuşağı ergenlerin postlarını üşenmeden tek tek sildim.
    sonuç olarak grubu 2009 da ergenliği diğerlerine göre biraz daha ağır geçmiş arkadaşlarımızın etkileşimlerini görebileceğimiz bir müze haline getirdim.

    grup ismi: "emo mémo ayrımı yoq emo'yuz yhada dégılız ama adam ayırmıoz diyénlér gélsın" şu da şurada dursun
  • dikkatinizi çekerim, maya takviminin son günü 21 aralık 2012'den sonra bunlar yok oldu ortadan yav.
hesabın var mı? giriş yap