• lotr ekskuluziv magazin dergisi.
  • ingiltere bazli saglam sinema dergilerinden.. yurdumuzdaki sinema dergisi asagi yukari bu derginin sadece cevirisinden ibarettir..
    http://www.empireonline.co.uk/
  • özel sayılarının koleksiyonu yapılası çok kaliteli içeriğe sahip olan dergidir.
  • yakında türkçe olarak yayınlanmaya başlayacak olan dergi. pek anlamlı bulmadım, işallah çeviriden öte, özgün içerik olur...
  • bu vakte kadar elime aldığım en kötü sinema dergilerinden biri.

    fotoğraf üstü yazıları nasıl bir espri anlayışının ürünüdür, o espri anlayışını sempatik bulan ile ben nasıl aynı sinema saolunda aynı filme bakıp da bir şeyler anlıyorumdur, bu kısmını karıştırmayayım da derdimi tekrar edesim geldi, 12 yaşından beri kutular dolusu envai çeşit dergi biriktirebilecek deliliğimden, ötürü kendimi civarımda otorite kabul ederek diyorum ki: eksiksiz sinema dergileri arşivime katmak istemeyeceğim bir dergi çıkartmayı başarmışlar. öyle kopar as kapaklarla, sinema mahkemeleri ile filan işim olmaz, olana da mani olunmaz.
  • dünyada sinema haberi otoritelerinden biri sayılan ingiliz menşeli sinema dergisi. haber dışında da içerik kalitesi mükemmeldir. zaman zaman orjinal ekler ile birlikte gelir(lord of the rings in son filminin çıktı tarihte özel röportajlar ve fotoğraflar içeren çok kaliteli bir kitapçık, star wars un 30. yılına özel bir kitapçık, sinema almanağı vb) yıllardır kendine has bir espri anlayışını torutmuş, yer geldiğinde filme yönetmene saygı durulunda da bulunur yerden yere de vurur, resim altı yazıları duruma gör bilgilendirici duruma göre mizahidir ama nadiren alakasız olur... en büyük rakibi ise amerikan total filmdir. web sitesi ise sinema konusunda bir nevi haber portalıdır.
    (bkz: http://www.empireonline.com/magazine/

    yerli versiyonu için
    (bkz: empire türkiye)
  • 250. sayısını bu ay kutlayan ingiliz sinema dergisi.
hesabın var mı? giriş yap