• iddiaya göre, emre aşık'ı depoya bağlayıp, karşısında sevgilisi ile seks yaparak kıskandırmak isteyen, ondan sonra da emre aşık'ın kafasına kurşun sıkmakla tehdit eden yağmur aşık, yapılan gözaltı işlemi sonrası serbest bırakılmış.

    bunun onda biri bir kadının başına gelseydi, bütün kamuoyu çalkalanıyordu. ciddi tartışma programlarında kınanırken, olaya siyasetçiler dahi müdahil olmuştu. ama şimdi, nedense bu olay magazin haberi olarak veriliyor. hatta çoğu kişi bıyık altından adama gülüyor. bu bir tek bana mı garip geliyor?

    kaynak:

    https://www.hurriyet.com.tr/…e-oldurecek-41624026/1

    edit: ek kaynaklar:

    https://tr.sputniknews.com/…-girip-onu-oldurecekti/

    https://www.posta.com.tr/…oldurecekti-video-2279414

    https://www.sabah.com.tr/…ini-canli-yayinda-anlatti
  • erkeklerin, efendi kadın yerine piç kadın tercih etmesi.

    götü güzel, gözü güzel, boyu güzel... gibi şeylere bakmayın sevgili beyler. bakın da o kadar bakmayın.

    boşandığı eşini alenen tehdit eden bir kadın içeren haber.
  • bir kadının kurduğu bir hayal, ister etik olsun ister olmasın, bir şekilde engellenirse intikam için yapamayacağı şey yoktur. yağmur aşık, planladığı kadar emre aşık’ı sömüremediği ve hayalini kurduğu o lüks hayata kavuşamadığı için onu ezip geçmek istedi ama beceremedi. bunun içindir ki bir kadının hayallerini yıkarken karşılaşabileceğiniz hamleye karşı farkındalığa sahip olun. belkide sizin sahip olduğunuz etik kurallar karşı taraf için zayıflık göstergesidir.
  • kadın- erkek, hatta doktor- öğretmen vs ayrımı yapmadan şiddete karşı tek bir güç olup savaşmak zorunda değil miyiz sizce de?

    kıyas yapıp gücenmenin anlamı yok, şiddete karşı birlikte net durmak zorundayız!

    kendisine geçmiş olsun, dilerim kalan hayatını huzurla geçirsin, doğru insanlarla yolu kesişsin...

    edit: bir hanım doktor olarak yazdım bu entry’i. kadına şiddet ve ya hekime şiddet konularında görüşüm farklı değil. erkeğe de kadına da çocuğa da yapılan tüm şiddete karşı durmak zorundayız. grup grup bölünerek ayrıcalıklı cezalar beklemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. cezalar zaten kendi içinde fraksiyona ayrılıyor, bu ayrım bizlerin görevi değil.
  • aysun vardı ne güzel...kader işte.
  • 90'lı yılların ergenleri hatırlar emre aşık ve aysun kayacı uzun yıllar (7 yıl) büyük bir aşk yaşamış fakat emre'nin ailesinin o yılların moda tavrı olan manken gelin istemeyiz tavrı sebebiyle evlenemeyip sonunda da ayrılmışlardı.

    umarım gelinlerinden memnun kalmışlardır. asfjgxdyujg
  • kulislerde kadının buna zamanında büyü yaptığı iddiaları dolaşan mevzu. ciddiyim.
  • (bkz: cuckold)
  • derhal kadına nafaka bağlanması gereken üzücü olay.
  • emre aşık'ın eşinin ergün penbe için katil tutacak hali yok zaten. belki vedat inceefe.
hesabın var mı? giriş yap