• aman allahım. bütün videolarını izledim. şu an kafam pamuk gibi beyaz ve yumuşak. yeri geliyor hayatın içinden tespitler anlatıyor, yeri geliyor püf noktaları söylüyor, zaman zaman kendi hikayelerini anlatıyor. kamera karşısındaki doğal duruş, konuşmalardaki içtenlik... modern çağın genç filozofu bu çocuk.
  • şöyle bir videosuna denk geldiğim eleman. gece gece baya güldürdüler. carviser'de oto inceleme izlerken magirus, connect, tofaş modu videolarında buldum kendimi. ekip lojistik adında bir siteleri de varmış. sanal lojistikte bir numara olma yolunda ilerliyoruz falan demişler. eğlenceli bir ekibe benziyorlar.
  • ilk olarak ets2 videoları ile tanıdığım oyuncu arkadaş. çok sıcak ve samimi bir havası var, üslubu hoş. kendini izlettiriyor ve dinlettiriyor... diğer ekip arkadaşlarıyla da oldukça iyi geçiniyor. sözü dinlenen biri zaten.

    hala canım sıkıldıkça arada açar izlerim videolarını. ats ile ilgili biraz daha fazla video çekse güzel olurdu ama. genelde hep ets çekiyor.
    neyse, çizgisini bozmadan devam etmesini diliyorum. son videolarından "gta 5 düğün konvoyu" harikulade idi.
  • başta ets2 olmak üzere diğer oyunlar için de üye alımı yapacak olan, fakat bunun için aşırı katı kurallar koyan ''ekip lojistik'' lideri.

    şu istenilen şartlara bakın: http://www.babamrb.com/kurallarimiz

    ''baba'' bu nedir ya? sürücü kursuna talebe mi alıyorsunuz, bu istenilen şartlar nedir böyle? ben sürücü kursuna yazılırken bu kadar ağır şartlardan geçmedim, bu ne abi? insan aklıyla alay etmeyin. ülkede reşit yaşı bile 18 iken siz hangi akla hizmet yaş sınırını 25 yapabiliyorsunuz? ulan 25 yaşında adam ya işinde olur, ya yüksek lisans falan yapar zaten, oyun mu oynayacak işi gücü yok?

    millet oyun oynayıp eğlenmek mi isteyecek, yoksa askeri disiplin koğuşunda mı hissedecek kendini bu şartlar altında meçhul. neyse artık.

    not: bunları normalde ''ekip lojistik'' başlığına yazacaktım fakat başlığı açan olmamış, ben de açma gereği duymadım böyle absürd bir şey için.
  • neden sözlükte daha fazla yer almamış anlayamadığım youtuber...

    şu videodaki muhabbetler bir emrah kaman havası katmıyor mu?...

    lov eyç pi lov eyç pi la niye ölüyonz
  • youtube'daki en iyi birkaç oyun kanalından biridir. playerunknown's battleground'u satın almama sebep olmuştur. birçok kişinin de assetta corsa ve direksiyon seti satın almasına sebep olmuştur. genelde youtube kanallarına önyargıyla yaklaşmama rağmen izlediğim ilk videoyla abone oldum bu kanala. içerisinde küfür barındırmayan, seviyesi yükseklerde olan bir kanaldır.

    ekip olarak birşeyler yapıyor olmaları videoları daha da izlenir hale getiriyor.
    (bkz: atakan tarkan)
    (bkz: hilmi şahin)
  • bana ets2 yi sevdiren , direksiyon almama sebep olup beni zarara uğratan :) youtube platformunun samimi , komik , eğlenceli üreticisi, şuraya bir küçük "iki kaaa" diyip kaçayım :)
  • türkiye’nin ilk youtuber’larındandır. 2011’de paso video atıyodu, sonra öldü mü kaldı mı? bir anda ortalıktan kayboldu.
  • scania'ya "sıkayna", retarder'e "rötardar" demese iyi yayıncı aslında. konvoyları izlemesi zevkli.
  • ne iş yaptığını merak ettiğim yayıncıdır
hesabın var mı? giriş yap