• u16 milli takımının 29 eylül-2 ekim arasında istanbul'da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna çağırılmış brommapojkarna'nın genç defans oyuncusu.
  • brommapojkarna ıf altyapısında forma giyen 1999 doğumlu savunma oyuncusu.
  • kar filmi, sinema adına türkiyede olabilecek güzel şeylerin habercisi.
  • kar filminin yönetmeni. geleceğin en başarılı yönetmenleri arasında yer alacak insan.
  • 23 mart vizyon tarihi olan kar isimli filmin yönetmeni.
  • ilk uzun metraj filmi kar ile gayet başarılı bir işe imza atmış olan yönetmen. önce karakterleri sonra senaryoyu oluşturduğunu söylüyor ki kar filminde de böyle olduğunu anlayabiliyoruz; karakterleri çok yüksek seviyede gerçekçi hissetmemizi sağlıyor böylece.

    tabi her parlayan yönetmenin bir nuri bilge, demirkubuz ya da fatih akın olmasını beklemiyoruz ama kim bilir belki emre erdoğdu da gençlik filmlerinin aranan yönetmeni olur.
  • altyazi dergisinin mart ayi sayisinda kendisine yer bulmuş kar filmi üzerine söyleşisi ile harika bir gelecek gördüğüm yeni yönetmenlerden birisi. umarım iyi işler çıkarır.
  • kar filminin yönetmeni. filmin en iyi kurgu ödülünü almasına şaşmamalı. türk sinemasında izlediğim iyi filmler listesine girmiş durumda. hazar ergüçlü'nün oyunculuğunu da es geçmemek lazım.
  • kar (film) başlığı olmadığı için ilk uzun metrajlı filmini burdan övmek istediğim yönetmen.

    filmle ilgili eee olaylar gelişmedi gibi eleştiriler duydum, filmi güzel yapan şey zaten olayların gelişmemesiydi.
    hazar ergüçlü’nün oyunculuğu da harikaydı,
    gerçi oyuncuların hepsi harikaydı. uzun zamandır bu kadar vurucu bir film izlememiştim, bana lise yaşlarında oldukları için mi neden bilmiyorum bornova bornova filmini hatırlattı. çok gerçekti, duyguyu hissi çok iyi aktarıyordu, müzeyyenin her hissini, her hissisizliğini çok iyi aldım.

    --- spoiler ---

    öncelikle tek benim için kötü olan kısım arada gidip temizlik yaptığı görüntüler. temizlediği yerin bir şefkat sığınağı olduğu çok belliydi, dede diye tahmin etmiştim, baba figürü ama yine de şaşırtmadı. arada hiç temizliği görmeden anneanneyi görseydik daha etkileyici olurdu. müzeyyen gardını en çok düşürdüğü anda, gelen kurtarıcısına kendini teslim ettiği anda
    hayat ve sabahında da annesi yüzüne vurdu “orospuyuz biz”.
    kurtarıcı diye bişey yok, kurtarıcın da hayat da seni sikecek müzeyyen.
    gece sokakta patladıkları sahneler ayrı güzel olmuş.

    --- spoiler ---

    2. filmini heyecanla bekliyor olacağım sayın emre erdoğdu
  • kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ; aynı zamanda perinatoloji alanında ihtisas yapmıştır ; istanbul ataşehir de özel bir klinikte çalışmaktadır ; kendinizi ve bebeğinizi emanet edebileceğiniz güvenilir bir hekimdir ; sol frame de yönetmen abimizi görünce bizim de bir emre abimiz vardı diye aklımıza düşen güzel insan.
hesabın var mı? giriş yap