• oldukça iyi bir gitaristtir. hatta öyle ki ileride adını bolca da duyuracaktır bence. yaptığı işleri merak edenler için tavsiyem tjb'yi takibe alsınlar. bir de isterlerse şu siteyi ziyaret edebilirler:

    http://www.myspace.com/emremalikler
  • şaşılası derecede mütevazi olan yetenek küpü. liseden arkadaşım. cal'ın son dönemlerde çıkardığı en bomba insanlardan.
  • yıllar yıllar önce (11 kasım 2005) bakırköy'de açılan saçma sapan bir mekanda şu an adını hatırlayamadığım bir grubu ile sahne almıştı kendisi. popüler grupların müziklerini coverladıkları bir sahne performanslarına şahit olmuştum. gayet büyülendiğimi hatırlıyorum. (gerçi aynı gün bir kıza sırılsıklam aşık olduğumu da hesaba katarak, kafamın ayrı bir güzel olduğunu ve tepemde davul çalsa onu da beğenme ihtimalimin olacağını da itiraf etmem gerek.) daha sonra bu mekan oldukça kısa bir sürede kapanmış ve kendisini bu sefer taksim'de jazz-rock sularında dolanan bir grup eşliğinde dinlemiştim. (ne tasadüf değil mi? o grubun da adını hatırlamıyorum.) bir keresinde de bloody mary isminde bir grubuyla dinlemişliğim olmuştu.

    kendisi ile cağaloğlu anadolu lisesi'nde okuyan bir yakın arkadaşım sayesinde tanışmış - ki kendisi de bir cal mezunudur.- kısa bir sohbet etmişliğimiz olmuştu. bunlar dışında şu an yüzünü dahi hatırlamıyorum. peki bütün bunları niye yazdım? yıllar önce dinlediğim bu adam, artık sahte rakı'da gitar çalıyormuş. 15 ağustos 2013'de düzenlenecek yavuz çetin anma gecesi'nde adını görünce heyecan yaptım. yıllar önce gidip izlerken beni fazlasıyla mest etmiş bu adamı yıllar sonra tekrar dinleyebilmek güzel olacak. fırsatı olanlar gelsin derim.

    etkinlik sayfasına şuradan ulaşılabilir:
    https://www.facebook.com/…ts/153096768221157/?ref=3
  • adamlar'in gitaristidir.
  • konserlerde efsaneee şeyler yapan adamlar'ın kaliteli gitaristi.
  • adamlar'ın başarılı gitaristi.

    zira riff'ler gayet özgün ve başarılı tonlar ise ne çok sert ne de çok clean tam ortası ve kararında.

    bazen telecaster bazen de strat kullanıyor gitar olarak ve amfi ise fender blues junior ve 4×12 mesa boogie kabin kullanıyor.
  • kendisini övmeye geldim. övüp gidecem.

    adamların eski üyesi olan başarılı bir gitarist. niçin neden nasıl ayrıldı gruptan bilmiyorum ama çok üzüldüğüm bir durum. dinlemesi ve çalarken izlemesi aşırı keyifli biri. o kadar keyifli ki bi ara sırf onu rahatça dinleyebilmek, izleyebilmek için adamların 2 sene önceki akasya kültür sanattaki konserine çeşitli uğraşlar sonucu bilet almaya çalışmıştım.
    konser oturmalı bi konserdi.(oturmalı konser pek zevkli olmuyormuş arkadaşlar ne bu klasik müzik mi) neyse ben emreyi daha rahat dinleyecem, görecem diye koltuk dizilimlerini ve emrenin sahnede duruşunu hesaba katarak hatta emin olmak için akasya kültür sanatı arayıp koltuk diziliminin giriş kısmından mı başladığını sorup biletimi almıştım ve sonuç tam emrenin karşısındaydım.
    sırf acının ilacının çalışını rahatça görebileyim diye..
  • nasir remixi anormal derecede efso. way anasini be dedirtiyor.
    ellerin hani'de de onun imzasi var wayyy be
  • gitaristliği eh işte üzmez tamam da, bazı yüksek profil işlere yaptığı mikslere denk geldim, "lan bunu kim böyle yapmış" diye hayretle açıp baktığımda hep bu arkadaşın ismi çıkıyor.

    abi ya git düzgün bir hoparlör seti falan al ne bileyim, hiç olmamış o miksler. yani hiç mi referans kullanmıyorsun bir dinle a/b yap arada.
  • en son dilhan şeşen'in şeker'inde prodüktör koltuğunda gördüğümüz isim. ne kadar hype yapan isim varsa bu aralar, arkasında bu arkadaşı görüyoruz.
hesabın var mı? giriş yap