• 14 aralık 2015 tarihli o ses türkiye programında sonlara doğru sahneye çıkıp, ortalığı da kasıp kavuran batmanlı gencecik kardeşim..

    o nasıl güzel bir ses, o nasıl harikulade bir "minnet eylemem" parçası yorumlayıştı öyle be kardeşim.. vallahi hayran kaldım, kaldık..

    bu parça için hep "ahmet aslan'dan daha güzel yorumlayanı yok" derdim, hala öyle diyorum*.. onu geçememişsin henüz, tizler problemli, lakin olacak..

    olmalı..

    diliyorum senin için de en az kendisine istediği kadar güzel şeyler isteyen bir jüri seçersin kendine.. diliyorum yürür gidersin.. hatta inşallah gökhan ve hakan'a gidersin koşar adım..

    git bak.. olum.. bak git..

    edit: gitti..

    çok güzel şeyler olacak.. bu çocuk hakan ağabeyiyle çok güzel şeyler yapacak.. hissediyorum.. buralar hep entry dolacak..
  • içten davranışlarını ve sesini çok sevdiğim o ses tr yarışmacısı. yolun açık olsun kardeş.
  • insanlarımız sevdikleri işleri yaparsa, güzel gönülleriyle.. böyle olur işte.. yahut bir işe gönül vermek böyle bir şey..
  • çok özel ve etkileyici bir minnet eylemem yorumuydu. böylesi sözleri olan bir deyişi böylesi bir platformda söylemesi bile yeter. kalbi de güzel besbelli ki.
  • önce mutlu oldum, sonra hüzünlendim. öyle bir çocuk.
  • * bu seneki programdan, beğendiğim birkaç ses olmasına rağmen tavırlardaki yapmacıklıktan bıktığım için acayip soğumuştum ve son birkaç programı izlemiyordum, düellolara gelsin diye beklemeye başlamıştım. internette öylece dolanırken denk geldim bu adama sonra bu gece. tv'de izlemediğime pişman oldum.

    yarışmadaki favorimi buldum sanırım.

    hasan doğru'yu doğal bulduğum için sevmiştim, hatta desteklemiştim de. bu çocuk da aynı hasan doğru gibi. saf, temiz, içten. acayip doğal bir çocuk. bir insan "haydi gel içelim" şarkısını hakkını vererek söyledikten sonra "minnet eylemem" parçasını da ciğer dağlaya dağlaya nasıl söyler yahu, bu nasıl bir iştir... ki ahmet aslan öyle bir adamdır ki onun söylediği herhangi bir şarkıyı herhangi birinden dinleyince küfrederek kapatırım, emre bildiğin hakkını vermiş şarkının.

    adamsın, helal olsun. çok güzel çocuksun, umarım bozmazsın kendini. sana puanım dokuz kankam.
  • sahneye çıkmadan önce duruşu ve görünüşüyle ön yargımı bir hayli üstüne çekmiş, sahneye çıkıp enerjisini gösterdiğinde takdirimi kazanmış, şarkıyı ikinci kez tekrar ettiğinde iki katına çıkan performansıyla bende saygı hissi uyandırmış, en sonunda minnet eylemem'i bana öğreterek, güzelce yorumlayarak, tüylerimi diken diken ederek sen ne güzel bir çocuksun be arkadaş dememe yol açmış, genç sanatçı kimse. aktardığı duygu, hali ve tavrıyla sanatçıdır.
  • saf, temiz, iyi yürekli bir kardeşimiz.
    haydi gel içelim ile başladı yarışmaya. gökhan ile hakan sonlarda döndü, ebru en son döndü. ya hiç dönmeselerdi bu genç heva olacaktı.
    amk minnet eylemem ile neden girmiyorsun yarışmaya ? 4 jüriyi de eğer 30 saniyede döndürmeseydi ben bu sözlüğü bırakırdım.
    murat ile hadise bile pişman oldular amk nasıl dönmesik diye minnet eylemem'i dinledikten sonra..
    final zor olabilir ama yarı finali görür bu saf temiz yürekli kardeşimiz.
    yolun açık olsun..
  • buraları okuyorsa kendisine naçizane tavsiyemdir: şu ''hocam'' lafını mütemadiyen kullanmasın. o kadar sempatik bir çocuk, tek kelime ile ancak bu kadar antipatikleşir. seyirciye teşekkür ederken bile ''çok teşekkür ederim hocam'' diyor, bu ne la?
  • müthiş. dilerim iyi yerlere gelir.
hesabın var mı? giriş yap