• iyi parti'ye oy kazandırmaktan çok oy kaybettirecek destek. zira bu ülkede aklı başında hiçbir insanın fetö'nün desteklediği bir partiye oy vereceğini sanmıyorum. ulan yoksa bu emre uslu denen fetöcü iyi parti'ye verilen desteğin azalması için iyi parti deyip duruyor olmasın sakın. o değil de ekrem dumanlı denen fetöcü'nün ve onun kabilesinin twitter hesaplarına ulaşılamazken bunun twitter hesabının herkese açık olması kaç puan.
  • gerçek bir algı operasyonu. işlerini sinsice yapan bir örgüt desteklediği kişi ya da gruba alenen destek vermez.
  • abü, benden duymuş olma amma, bunlar eyi parti'yi seçime beş kala kapatturacah!

    -derun devlet-
  • fethullahçıları geri zekalı, kendilerini çok zeki sanan zeka küplerinin gördükleri büyük resim.

    adamlar nasıl geri zekalılar olmalılar ki meral akşener’e verdikleri “desteğin” yüzde 99’unun geri tepeceğini göremiyorlar, değil mi sevgili a haber izleyicisi? anlayın artık, fethullah’ın bu kadar güçlenmesinin ve hala ayakta durabilmesinin tek sorumlusu tayyip erdoğan ve çobanlığını yaptığı güruhtur.
  • ahmet hakan'ın bugünkü yazısında değindiği konu.

    --- spoiler ---

    emre çakalının meral’i desteklemesi

    fetö’nün en çakal elemanı emre uslu...

    sosyal medyada...

    meral akşener’e destek vermiş.

    *

    bu emre uslu denilen şahıs, o kadar çakaldır ki...

    meral akşener’e destek vermesinin, meral akşener açısından köstek anlamına geldiğini domuz gibi bilir.

    *

    buna rağmen verdiği desteğin tek bir anlamı var:

    meral akşener’e zarar vermek.

    *

    ne iştir?

    ne olmaktadır?

    fetö’cüler, meral akşener’de ne gördüler de böyle sistemli kötülüklere başladılar acaba?
    --- spoiler ---
  • tabi canım, herifin tek amacı ip iyi partimize zarar vermek.

    meral, 28 şubatta iç işleri bakanıyken de zaten fetöye en derin bilgileri sızdırmıyordu. bunların olaylardan hemen önce sızıntılayıp kaçmalarını da bu ablamız sağlamıyordu.

    ayrıyetten, fetö'nün chp'yi desteklemesi de zarar verme amaçlıydı.

    balyoz dönemi (sahte) yöntemleriyle denedikleri 17 aralık darbesinde de chp'ye zarar vermek için chp'nin bunların argümanlarıyla siyaset yapmalarına neden olmuşlardı. zorla fetö argümanlarını kullandırmışlardı chp'ye bu şerefsiz emre uslu ve çetesi fetö

    şu an kılışdar'a hala aynı montaj işi zırva belgeleri yollayıp istikamet vermelerinin altında da zarar verme güdüsü var. chp / ip iyi parti / hdp istemeden fetö argümanlarını kullansın da fetö'nün pek çok sevdiği tüm dünyaca bilinen ak partisi (pardon aqp diyoduk biz di mi) kazansın istiyorlar.

    emre uslu'nun tek amacı bu. evet evet ben biliyorum bunu. bunların hepsi aqp'li olm!

    edit: arkadaş bir altta bunların hukukunun derinliğini bir güzel derlemiş. ama siz fetöcü değiliniz biliyoruz. iyi parti iyi parti diye zırıldayan kitle asla fetöcü değil(!) inanıyoruz tabi. 20 yıllık takıyyeci ağzınıza hep inanıyoruz. fetöcüleri iyi biliyoruz, neyiz diyorlarsa hep o olurlar zaten(!)
    (takıyyeci münafıklar sizi. milleti hala bunların siyasi ikiyüzlülüklerini göremiyor sanıyor bunlar. siz iyi particiyiz diyen fetöcü münafıklar. emin olun sadece kendi kitlenizi kandırabiliyorsunuz artık. belki çok çok az bir kitle olmak şartı ile chp'nin eblehlerini)
  • fetönün desteklediği bir parti ne demek ya?nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
    iddia ediyorum ellerinde akşener adına bir tek belge olsa idi tefe koyup oynatırlardı..
  • otun, bokun tivıtır hesabını erişime kapatan hükümetin, nedense emre uslu gibi birinin hesabını erişime kapatması ile birlikte düşünecek olursak son derece manidar olaydır.
hesabın var mı? giriş yap