• bilkent oyunculuk bölümünden mezun yetenekli oyuncu. tolga karaçelik’in kelebekler filmindeki küçük rolüyle aklımda kalıverdi.
  • çukur(dizi)'da fatih isimli taşaklı karakterlerden birisini oynuyor. kimdir nedir diye baktım, söz diye bir dizide, soluk diye bir filmde de oynamış. yakışıklı değil ancak unutulmayacak, orijinal bir fenotipi, yüzü var. sinemalarda daha çok yer almalı.
  • bilkent tiyatro bölümünde birçok performansını izledim. hem çok komik hem çok dramatik derinlikli bir oyuncu.çok yetenekli biri bence.ingilizce aksanına şaşırtmış ve #ahmetkaya #kendineiyibak şarkısı ile ciğerleri yakmıştı.bu sıralar (bkz: cukur dizi)de denk geldim. soluk diye bir filmde oynamış vizyona girdiğinde muhakkak izliyicem. bu çocuk hakikaten izlediğim bölümlerde üslup olarak çok üstte ve iyi bence .eğitimli adamın hali başka oluyor.okul dönemlerinden izlediğim için şanslıyım biraz.yolu açık olsun
  • bu adamı rasmus hardiker e bir tek ben benzetiyor olamam herhalde.
  • kendisini -yanılmıyorsam- son senemde bilkent oda tiyatrosu'nda izlemiştim. yanılmıyorsam 3. sınıf projeleriydi. oyunun adı mouthgasm. artı 18 ibareli, ilhamını dadaist şiirden almış. interaktif. ingilizce sahnelenmiş. çok güzel oyundu; izleyici için oldukça farklı bir deneyimdi. oyuncuların da hepsi iyiydi, hatta aralarında sonraları ödüllere doymayan gülçin kültür şahin de vardı. ancak emrullah her ne yapıyorduysa içlerinden sıyrılıveriyordu, resmen parlıyordu adam.
    ekrandaki işlerini izlemedim ama ileride, bir yerlerde iyi bir şeyler yapacağını düşünüyorum. kendisine bol şanslar.
  • ben ilk kez fatih bey olarak görmüştüm çok sinir bozucu aşırı keskin itici bir karakteri muhteşem bir başarıyla oynamıştı. 50m2 dizisinde de ismetmiş. sesi de ne kadar güzel. inşallah daha çok görürüz ekranda.
  • oynadığı çoğu dizide kötü karakterin sağ kolu olarak boy gösteren oyuncu. bence potansiyeli çok yüksek ve yetenekli.
  • soluk filmiyle dikkatimi çekmişti. gayet yetenekli. mimiksiz yüzü, soğuk duruşuyla aranılan bir karakter oyuncusu olacak.

    aynı mektepten farklı bölümlerdeniz.
hesabın var mı? giriş yap