• tam hali "ülkemizdeki en büyük ticaret atatürk ve cumhuriyet ticaretidir." olacaktı, başlığa sığmadı.

    tanım: türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a ait sözdür.

    https://t24.com.tr/…-fazlaliliklari-olabilir,847494

    --- spoiler ---
    ülkemizde yıllardır en büyük ticaret atatürk ve cumhuriyet ticaretidir. bu kavramlar önde perde gibi kullanılarak arkada ülkemizin yıllarca demokratik ve ekonomik olarak nasıl sömürüldüğünü en iyi milletimiz biliyor. bize olan düşmanlığın en önemli sebeplerinden biri işte bu kirli ticareti ifşa etmiş ve önüne geçmiş olmamızdır.
    --- spoiler ---
  • "din ticaretinden sonra" diye başlayan cümle.
  • cumhurbaşkanı yorumu.

    kendi yorumum;

    allahını seversen bari bir gün sus, bir gün yorum yapma. allah rahmet eylesin de geç, bir kere sus be.
  • bu nasıl bir riyakarlık, nasıl bir hiddet anlamak mümkün değil. ülkenin cumhurbaşkanı, ülkenin en büyük liderinin ölüm yıldönümünde çıkıp, sağa sola küfür ediyor. cumhuriyeti ve atatürkçülüğü ticaret olarak yaftalayarak osmanlı güzellemesi yapıyor. herkes gayet normal bir şekilde bunu izliyor ve hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor. iyi ki ayrılmışım bu ülkeden. bunları görüp, duyup kahrolmamak elde değil. vay benim memleketimin haline... daha bir kaç yıl önce bu ülkede dini sömürüp milleti kandıran bir terör örgütü halka mermiler yağdırdı. yüzlerce şehit verdik. hangi kemalist hangi atatürkçü bugüne kadar benzerini yapmış ? bunları konuşsana? özür dileriz göremedik, engellemedik, bugün huzurunda af diliyorum de. büyüklük et bir kere de be adam... ne desek boş.
  • 1- hayır değildir. herkesin bildiği üzre, din iman ticaretidir. elde kuran ile miting yapanlar örnek olarak gösterilebilir.

    2- sizlerden haz edilmeme nedenleri sıralansa, bu söylenilen neden, sıralamanın sonunda bile kendine bir yer bulamaz. hem zaten o sıranın da bilinen bir sonu yok. her gün her an yeni bir neden ekleniyor listeye.

    3- bu ülkede atatürk karalanarak, yok sayılarak hiçbir başarı elde edilemez. yıllarca atatürk'ü unutturmak için uğraşanlar, onu insanların aklından, gönlünden ve ülkenin her yerinden silmek için uğraşanlar, şimdi sahip çıkma pozları kesiyorsa eğer, bu ancak, ata'sını seven sayan insanların başarısıdır. sizlerin ise başarısızlığıdır. yani, kendi kendinize icat ettiğiniz bir ifşa, bir öne geçme yok, başarısızlığınızın itirafı var.
  • ahmet hakan da reisini takip ederek bugun ayni cumleyi kurmustur
    https://m.hurriyet.com.tr/…taturk-ticareti-41519840
hesabın var mı? giriş yap