• yemekteyiz, bu tarz benim ve evlen benimle karmasi bi program. dört kız hic de yakisikli olmayan bi erkeği tavlamak icin alisveris, yemek, kur falan yapiyor. bu ney ya? sinirim bozuldu sabah sabah!**
  • bir garip fox programı. fox'ta daha önce bir dizi vardı, adını hatırlamam. adam karısı kayboldu diye öldü sanıp başka bir evlilik ve bir çocuk da yeni eşinden yapıyor. sonra eski eşi ortaya çıkınca böyle iki karısıyla beraber yaşıyordu. şimdi ise ekranlarda, 5 dakikada anladığım kadarıyla, 3-4 kız bir tane pırlantacı çocuk için kapışıyor. yemek falan yapıyorlar arada çocuğun teyzesi bunların evini basıyor.

    çok eşlilik oryantasyonu gibisin fox!
  • her evlilik programındaki gibi bol kaslı ve kıllı bir gencimize yaranmaya çalışan bol makyajıyla +10 yaş gösteren, kırık fönlü, ağzını yaya yaya konuşan, kendini ortadoğu ve balkanların en muhteşem varlığı zanneden, ergenlikte takılı kalmış hanım kızlarımızın kapıştığı bir program.
    seyrettiğim görüntülerde "hazır ezo gelin çorbası"nın çok zor bir çorba olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldım ve kahroldum. bir de aşçı kızımızın mercimek çorbası, mantarlı et sote, pilav ve hazır şekerpareden oluşan menüsünü iddialı buldular!!

    beyler ya çok çalışıp kapsülle beslenmeyi siz gerçekleştirin ya da elin gavuru bulsun diye dua edin. işiniz zor valla. annenizin ve ablalarınızın hatta beğenmediğiniz sözlük teyzelerinin kıymetini bilin.
  • bu programdaki kızlarla evlenecek erkeklere allah akıl fikir versin. 5 dakika izledim beynim yandı.
  • ulusal kanalda "orospuluğun incelikleri" temalı yarışma(!) programı...
    - zengin koca nasıl tavlanır?
    - aylık gelir ne kadar önemlidir?
    - ben götümü açabilirim ama o bir bayanla konuşamaz bile.
    gibi teknik ve ahlaki konulara pandik atan güzide program.
    bekar erkeklerin neden "bekar erkek" olduklarını merak ediyorsanız 10 dk kadar izleyin; fazlası "aşırı doz"a girer, gay kurumuna eleman kazandırır.
  • denk geldim.

    bence dağdaki çoban, "benim oyumla bunların oyu bir olamaz" diye isyan etse yeridir.

    (bkz: leş)
  • rezillik.
    facebook'da reklamına denk geldim utancımdan izleyemedim.
    şu bok çukurunda adam gibi bir şeyleri içselleştiremeyen, nereye el atacağını bilmeyen insanların yüzünden dertten tasadan geberip gideceğiz.

    4-5 tane eşşek kadar kadın kendini bir adama yarandırmak, beğendirmek için kendini paralıyor, kepaze gibi ortada şov yapmalar. bi durun ya bir durun. şu ataerkillikten sıyrılsın toplum, kadın en azından dayak yemesin, pazarlanmasın, tecavüze uğramasın, yaşından kırk yaş büyük adama nikahlanmasın diye debelen dur beyinsizin ülkesinde. birileri çıkar en iyi benim diye şov yapar, biri çıkar üç tane altın kazanmak için evini, çeyizini, düğün cd si gibi özel olan ne varsa kameralara sergiler, biri çıkar hiç bilmediği bi caddede terleye koşa ayakkabı, elbise bakar üstelik bin tane hakaret yer umrunda olmaz. ulan şu ülkede her sektör bir şekilde zarar gördü, tuzu kuru devam eden tek sektör paravan arkasından karı/koca seçme sektörü bu nasıl iş.

    özgürlük demokrasi hatta din dahil hiçbir şeyin adamca içselleştirilemediği bok çukuru gibi burası. etliye sütlüye karışmadan olmaz, kız çocuğunu okutalım, insan hakkını savunalım, cahile doğruyu anlatalım desen ne olacak.

    sigarayı buzlandırarak yayınlayan rtük niye şu saçmalıkların önünü kesmez. böyle program mı olur, böyle kadınlık , böyle adamlık mı olur. paravan arkasından karpuz mu seçiyosun rezil herif!

    ırmağının akışına ölürüm müş! o ırmağı hes yaptılar, o demokrasiyi piç ettiler, o temel hak ve hürriyetini katlettiler. bi kaç iyi insan da gün ağarmadan evden çıkıp akşam evine dönerken trafikte kafayı sıyırdı zaten. ve bunu hükümet değil halkın bizzat kendisi yaptı. en iyi sensin alkışla kendini.
  • umarım bu yapımda yapılan her hareket prodüksiyonun, oyunun bir parçasıdır. yok değilse, ben bu kadar şirret insanı bir arada görmedim ve korktum. odamdan çıkmayı katiyetle reddediyorum. ulan bunların içinden birini bırak gelin olarak almayı, hatayla arkadaş olsan yuvan dağılır, psikolojin bozulur, sinirden öröyine filan başlayıp it gibi sirseri gibi bir şey olursun; anaya babaya bıçak çekip eski gerzek samanyolu teve dizilerine düşersin. daha gelin adayı kaynana adayını öperken ağzında jilet çevirip, "muck! naber mına kodumunun? muck!" deyu gözdağı verip başlıyor şirretliğine. birbirine çelme takan var la yandan geçerken. eskaza bölümde biri ölse, "nasıl da geberdi salak xdxdxd" deyu sevinen olur. joker misiniz olm siz? harley quinn misiniz? böyle de iyi insanların kol gezdiği, saygı ve sevginin üst noktada olduğu bir yapım yani.
  • ilgi çekmesi için aşırı saçmalandığı ve işin ahlaksızlık boyutuna vardırıldığı bir yapım.
    ya da insanları evlenlenmekten soğutmak amaçlı bir pr çalışması.

    (bkz: iğrenç)
  • 5 dakika maruz kaldım ve beynimin akacağını hissettim resmen. televizyon izlemeyin,izlettirmeyin. iyice anti-zeka bir hal almış çünkü.
hesabın var mı? giriş yap