• forum mu bura amk. kupon kodu da verelim.

    tanım: en iyi kedi kumunun markasını merak eden kişinin sorduğu soru.
  • marine cat kedi kumu, (kalın taneli ve pudralı olanı) şimdiye kadar kedilerim için kullandığım kumlar içinde, en iyi performansa sahip olan, bunun yanında kokuyu da en iyi absorbe eden kumdur.
  • "insanlar neden bu kadar anlamsız canlılar? " dan sonra kedilerin zihnini en çok kurcalayan sorudur. yine de çok umurlarında olduğunu sanmıyorum.
  • cats best oko plus..
    1 sene everclean kullandıktan sonra bir arkadaşım tavsiyesi ile geçtim buna, everclean hem beni hem de kediyi cok rahatsız ediyordu , tozutması hapşurtması gözüme dokunması v.s. ile. ilk başta türkiye'de bulmakta zorlanıyordum amazondan sipariş veriyordum ama artık internette her yerde bulabilirsiniz.
    tek eksisi biraz daha pahalı ama doğal olduğundan dolayı ever clean v.s. gibi endüstriyel reklam harikası kimyasal kumlardan 10 kat daha zararsız kedinize ve size.
    koku, topaklama, temizleme konularında çok çok rahat ettiğimi söyleyebilirim ve şiddetle tavsiye ediyorum bu arkadaşı.
  • yine düştüğüm başlık.

    ever clean kullanıyoruz ama belimi büküyor kum masrafı. ince taneli diye fast acting ile patilere yapışmayan versiyonunu beraber kullanıyoruz bu da en iyi ihtimalle 260 tl kum masrafı demek.

    daha önce birçok kum denedik: vancat, mırmır,natural plan,natural bastet,signor gatto ve ever clean ..

    kokuyu iyi absorbe etmesi, tozsuz ve kokusuz olması, iyi topaklanması ve eve dağılmaması gibi kriterler var . en önemlisi de çocukların ciğerleri için zararlı olmaması. tekrar pelet mi denesem diyorum ama natural bastet deneyiminden sonra tedirginim zira talaşa para vermişim diyebilirim sürekli zamlanması da cabası.

    reflex kokusuz ile klinik arasında kaldım ama tozutma ve vaatlerini gerçekleştirmeme gibi yorumlar okudum kendim de akciğer hastasıyım her şeyi düşünmem lazım.
    reflexi deneyen ya da başka bir kum önerisi olan yeşillendirirse çok çok mutlu olurum

    edit:
    reflex'in turkuaz ambalajlısını aldık .cidden çok tozutuyor koku absorbe etme durumu sınırlı. kumu kaba dökerken ve kum temizlerken çıkan tozdan dolayı kumu değiştirmeye karar verdim ve yine pelete şans verdim.

    araştırmalarında birçok peletin olduğunu her fiyata bulunabileceğini , bazılarının topaklanma olayının olmadığını okudum.

    çoğunluk natural bastet kullanıyor ben de almıştım ama cidden talaşı peletten fazlaydı . bir de artan fiyatların yanına kargo masrafları da eklenince hiç iyi bir alternatif olmazdı. ben de sapphire diye bir yine pelet markasına şans verdim . topaklanması,koku absorbe kapasitesi güzel üstelik tuvalete de atabiliyorum. kargo dahil 130 tl ödedim 30 tl ye. kampanyaları var ve çantalı çantasız opsiyonları var . bir dahakine çantasız alacağım arada 5 tl fark var
  • vancat bebek pudralı son 5 aydır favorim. koku ve toz 0 dağılma neredeyse yok
  • mırmır ultra scented. kokusu güzel, küreği içinde karıştırınca, kum taneciklerinin kürekle buluştuğunda çıkan ses insanda rahatlama hissi uyandırıyor. bu işin ağa babası ever clean ama bu ekonomi şartlarında onu almak gereksiz.
  • kediler için parfümlü kumlar inhale ettikleri için zararlı değil mi? kediler için sağlıklı ve kaliteli kum önerisi pliz.
  • ever clean litterfree kesinlikle çok öneririm.
  • (bkz: akkum kedi kumu)

    migros'ta da satılan tam bir fiyat/performans ürünü.

    edit: ince tanelisi için yazdım, kalın o kadar iyi değil.
hesabın var mı? giriş yap