• yunanistan'ın eski dışişleri bakanı theodoros pangalos'un yaptığı açıklama.

    http://www.ekathimerini.com/…al-comment-about-turks

    "the only good turk is a dead turk. ı believe this because ı have not come across a good turk. they lack basic appreciation. the turk does not have a sense for justice"

    “yunanistan’ın büyük bir türkiye sorunu var. düşmanımız, biz ne kadar iyi niyet gösterirsek gösterelim vazgeçmiyor” diye konuşan pangalos, “en iyi türk ölü türk’tür. buna inanıyorum çünkü hiç iyi bir türk ile karşılaşmadım”
  • askeri müdahale ile 15 günde yok ve teslim olacak bir ülke için, fazla cesurca açıklama.

    ama bunlar hep akp sayesinde işte, zamanında denize döktüğümüzün çocukları, şimdi bize atar yapıyorlar.
  • bana "zamanında dedeleri de öyle diyordu ama şimdi ege sularında organizmalar gibi cesetleri yüzüyor." dedirten açıklama.
  • ege denizinin dibi, böyle düşünenlerle dolu.
    bu hımbıl gibilere, hatırlatmakta fayda var 9 eylül ve sonrasını
    o konak'taki bayrağı, yüzbaşı şerafettin bey'i*ve üçüncü kılıcı unutmamak lazım tabi.
  • en iyi türk ölü türk'tür çünkü canlı olduklarında bize uf yapıyolay
  • şimdi burada atarlar giderler yapılır. yunanistan'a gereken cevap verilir. yaz geldi mi ucuz kalamar falan denilip yunan adalarına koşturulur. heriflere bir güzel paralar kazandırılır. onlar da kazandıkları paralarla bize doğrulttukları silahlara bir kurşun daha eklerler. üstüne bir de kıs kıs gülerler. " bu türklere her türlü hakareti yapıyoruz, yine de her yaz koştura koştura bize geliyorlar" derler. hiç üstümüze alınmayız. çünkü yaz mevsimi bayram gibidir. bir anda bütün kırgınlıklar, küskünlükler, düşmanca tavırlar unutulur. uzo'lar tokuşturulmaya devam edilir. kış geldi mi biz gene klavye milliyetçiliğine başlarız. taaki yaza kadar devam eder bu. sonra çiçekler, böcekler açar. havalar ısınır. yaz gelir. santorini'ye, mikonos'a gidilir. sonra havalar soğur, yunanistan'la tekrar papaz oluruz. klavye üzerinden atina'yı 82. vilayet yaparız. hatta vali olarak kimi atayacağımızı bile tartışırız. sonra yine yaz gelir. herşey unutulur. rodos'a, kos'a gidilir. adamların ekonomisine can suyu verilir. hatta yunanistan'a 850 bin türk turist gitmesi diye başlıklar açarız. hızımızı alamayız. altına yunan dostlarımızın ne kadar güleryüzlü, cana yakın ve insancıl olduğundan bahsederiz. halbuki adamların biz gittikten sonra koşa koşa faşist yunan partilerine oy attığını bilmeyiz. hatta bu sevimli dostlarımız siyasetçilerine o kadar çok baskı yapar ki sosyalist başbakanları bile bir anda aşırı milliyetçi olur, türk adalarında kuzu çevirmeye başlar. nedense bunları es geçeriz. bir kere yüzümüze gülümsediler ya çocuk gibi seviniriz. kendi ülkemizde bu kadarına bile hasret kalmışız ya; adamların bunu para için yaptığını düşünmek bile istemeyiz. sonra sonbahar gelir, yunan dostlarımıza tekrar yavaş yavaş kızmaya başlarız. sonra kış gelir, ardından ilkbahar. sonra yaz gelir falan filan. neyse hadi hayırlı tıraşlar.
  • bunu diyen “yunan’ın yunan’dan başka dostu yoktur”da der, “önce öldür sonra sorgula da” der, çok fazla zeka kırıntısı taşımıyor bana buradaki akrabasını hatırlattı.
  • türk düşmanı birinin açıklaması.

    zamanında nasıl koymuşsak hala bitmedi türk düşmanlıkları.
  • ne oldu? sinirlendiniz değil mi? ama bunu içimizden "en iyi kürt ölü kürttür" yazanlar olunca, youtube da, facebook da like lar havada uçuşuyor.

    bir türk evladı olarak, her tür ırkçının götüne kazık girsin diyorum başka birşey demiyorum.
hesabın var mı? giriş yap