• kendisini enerjisi düşük bulan insanı katlanılamaz derecede sıkıcı buluyordur.
  • az önce atv'de milyoner bilmem ne bir şey sunan sunucudur.
  • en gıcık olduğum insanlardandır. benim de enerjimi emer. yahu ne gerek var ,bi kere geliyoruz şu dünyaya , tadını çıkarsana...
  • etrafındaki insanların enerjisini yansıttığım için böyle insanların yanında benim de enerjim baya düşer ve olduğumuz yerde oluşan kara delik büyüyerek tüm dünyayı yutar. aman uzak.
  • gece yarısı veyahut gün doğmadan bindiğim iett hatlarında ya da metrobüslerde sık sık karşılaştığım insan türü.

    bu satırları belediye otobüsünden yazıyorum. herkes inception'daki bodrum katında kendinden geçen dayılar gibi uyuyor.*
  • ağzının ortasına kürekle vurulası insandır.
  • hayatınızda işgal ettiği alan fazla olamaz. özetle bayar.
  • bikeye geliyoyuz şu hayata tadını çıkaysana...

    sırtında kim bilir ne gibi yükler var, belki sırf işi gereği istemediği boktan bir iç anadolu ilçesinde yaşıyor, belki 3 çocuğunu asgari ücretle geçindirmeye çalışıyor, belki severek evlendiği eşi evlilik sonrası gerçek yüzünü meydana çıkardı ve huzuru kalmadı, belki ailesinden birisi amansız bir hastalığa tutuldu. kolay tabi size tadını çıkarsana demek.

    hayatta güzelliklere olduğu kadar çirkinlikler ve kötü durumlara da yer var. başınıza kötü durumlar da gelebilir. zaman zaman enerjiniz de düşük olabilir. bundan utanmaya da gerek yok. nasıl 4 mevsim varsa her modelden insan da var. herkes senin gibi 32 dişini göstererek şen şakrak yaşamak zorunda değil. senin mutlu olmak için sebeplerin varsa, o insanın da düşük enerji için sebepleri vardır.

    ayrıca enerjisi düşük insanların hiç eğlenmediği yada hayatta hiçbir şeyden keyif almadığı zannedilir. büyük yanılgı. herkesin laklak yaptığı bir cafede boş muhabbete enerji harcayacağına evinde cillop gibi bir film açar gayet de hayatın tadını alır bu insanlar. kitap, müzik, spor vs... illa redbull sineği gibi olmak gerekmiyor yani.
  • (bkz: vitaminsiz)
    cidden vitamin eksikliğinden muzdarip insandır.
  • kahretsin ki benim bu. isteyerek yapmıyorum, elimde değil.

    çok iyi tanımam, güvenmem ve o enerjiyi almam lazım. yok değilse gerçekten çok lanet olabiliyorum. soru sorarlarsa cevap veririm yoksa tek kelime çıkmaz ağzımdan.

    saatlerce konuşmadan ve tek bir mimik yapmadan durabilirim. bir tek çocuklara karşı anlamsız bir şaklabanlığım var onu da çocukların saf ve temiz olmasına bağlıyorum.

    ha karşımdaki ile zamana bağlı bir enerji oluşursa da asla susmam o da ayrı mesele. o kısım biraz zaman alıyor işte onu daha anlayan çok az insan çıktı*
hesabın var mı? giriş yap