• bir yazarı engelleme eylemi illaki onun troll'lük yapmasından ötürü olmadığından, doğru tanımlamaya evrilmiş butondur.
  • engellenen kişinin açtığı başlık sol frame'de görülebildiği için "hiç bir sike yaramama" özelliğini devam ettiren, eski adıyla troll butonu.
  • bu butonu farkettiğimden beri hayatım değişti. daha az diş sıkıyor, insanlar adına daha az üzülüyorum. sözlük daha katlanılır bir yer oldu.

    mal mal ilgi çekmeye çalışanı, zırcahili, fanatiği, partizanı benden uzak tutuyor. zaten bu adamları dinlemek istesem sokağa çıkarım. sözlük yine geldi ağzımızın ortasına getirdi bunları.

    sonra da engelle butonu koydu ki biz sahabeler teşekkür edelim, mutlu olalım.

    ya hak.
  • efektif kullanmak için büyük baş, takipçisi fazla olan sevmediğiniz yazarları engellememenizi öneririm.

    şöyleki büyük trolleri engelemiyi bıraktım. troll dediğimde sensin işte a.q, kendini aydın zanneden sikik faşist. hah seni engellemiyorum artık, senin yazdığın şeyleri favlayan çaylak, maylak hepsini engelliyorum. ha bu yazarların bazıları 17-18 yaşında olabilir, yada hayatında hiç bir şey okumamış, ana akım medyanın haberlerine şuan inanan insanlar da olabilir ve yıllar sonra dünyaya daha geniş açılardan bakıp, aydın bir insana da dönüşebilir ama benim için görünmez oluyorlar.

    sevmediğin şeyleri yok etmek için, gözlerini kapatmaya benziyor bu ama nereye baksam ırkçı yüzler görmekten bıktım ve en azından şurda kendimden bir nebze de olsa uzak tutabiliyorum.

    dünyaya kendini anlatma konusunda, tüm aydınlara örnek olması gereken; halkın dilinden anlayarak, halkın azıyla düşüncelerini aktaran, kendini benimsettiren, büyük insandan geliyor sizler için:

    ı see no changes, all ı see is racist faces

    http://www.youtube.com/watch?v=osunnxawwgu
  • daha çok geliştirilmesi gereken buton, buton olmaktan çıkıp sözlüğü kişiselleştirmeye yönelik bir özellik olmalı. misal karması belli bir seviyenin altında olanları filtreleme opsiyonu olsa kullananı çok olur sanki.
  • engellediğiniz kişi size mesaj atabiliyor. yani mesaj atıyor ama o mesaj size iletilmiyor.

    atan kişi "mesajınız müthiş bir şekilde yollandı" ibaresini görse de ekşisözlük'ün karadeliğine doğru ışık hızıyla yolculuğunu tamamlamış oluyor. sizin kutunuza düşmüyor.

    tabi nickaltınıza gelip "attığım mesajlara cevab vermeyen hırto" diye pislerse engellenen arkadaş, yapacak bir şeyiniz yok*.
  • topluca engelleme imkanı verse daha da güzel olur. mesela bir entry'yi favorileyen yazarların hepsini tek tuşla engelleyebilsek, sözlük bizim için daha duru olacak.
  • entrylerini görmek istemediğiniz yazarlar için kullanabileceğiniz, şu ana kadar işime 639 kez yarayan, sözlüğün en faydalı fasilitelerinden biri.

    beşiktaş'ımın ligdeki 1000. galibiyetini aldığı bu gecede 1000. kez kullanarak kendisine selam ederim.
  • uzun zamandır kullanmaktan sakındığım ve kullanmamak için kendimi kastığım ancak sonunda bu düzene dayanamayarak çatır çatır kullanacağım hede.

    hayata da aynı şekilde bakarım. insanlar mal da olsa, salak da olsa, beyinsiz de olsa görecelidir ve susturulmamalıdır. tek yapabileceğin ortamı terk etmek olabilir. ancak troll olmak için kasan gençler ve genç kalanlar mı dersin, sadece "zaaaaaaaaa" diye entry giren mi dersin... 1.5 yıldır yalnızca okuyucu olduğumu düşünürsek iyi bile dayandığımı düşünüyorum.

    sonuç olarak kullanana muhteşem bir ekipman. kullanmayana giren çıkan yok zaten. cruise control gibi bi'şey
  • sözlüğün en sevdiğim butonudur. bilgi kirliliği ve düzeysiz metinlerden kurtulmak için en etkili çözüm çünkü... futbol başta olmak üzere diğer konu başlıklarında; küfreden, aşağılayan, nefret kusan kelimeler kullananlar tek tık ile sonsuzlukta kayboluyor onun sayesinde sizin için.
    kötüler ayıklanınca da iyiler daha rahat beliriyor böylece ve düzey yükseliyor.
hesabın var mı? giriş yap