• ciddi ciddi 5000 yazar engelleyen veya engellemeyi düşünen var mı? iğrenç bir durum gerçekten. hoşuna gitmeyen şeyler yazanları engelleyip kendine acınası bir sahte alan yaratmak bu. ne kadar saçma da olsa farklı fikirleri görmek, bunların gerçekten de olduklarını bilmek önemli bir şey. sözlüğün en güzel özelliklerinden biri bu çeşit çeşit insanların bulunması. ama adam hemen engel atıyor ve sadece hoşuna giden yazılarla devam ediyor sözlüğe. üzücü gerçekten.
  • bir yazarı engelleyen yazara yazar gözüyle bakmam. farklı seslere kulağını tıkayandan hayır gelmez. özelden falan o kadar küfür yememe rağmen tek bir kişiyi engellemedim.

    evet buna aptalca şeyler de dahil.
  • 5000 kişiyi engelleyecek kadar ezik, adeta bir ucube olmaktan utanacağına; sözlük yönetimine laf eden loserleri göstermiştir. sanalda engellersiniz de, gerçek hayatta çok sesliliğe tahammül etmeyi s*ke s*ke öğreneceksiniz. ya da, mağaranıza dönersiniz.
  • isteyen profilime bakar ne olduğumu görür.

    sonrasında ekşi sözlük hiç bir ideolojinin, görüşün tapulu malı değil.

    şimdiye kadar bir çok troll yazarın başlığının altına yazdım. ama kimseyi engellemedim. gerek de yok. açıp bakıyorum başlıklarına zaten adamlar ana avrat küfür yiyorlar. şeref ve haysiyetleri de laçka olmuş umurlarında değil.

    5000 kişi engellemiş adam üşenmeden ve sınıra takılmış da sınırsız olsun diye ağlıyor. zannederim işsiz, emekli kemalist çok burada. yazık lan. en büyük sorunun bu düşünsene ne acı.
  • limiti çoktan doldurmuştum fakat şimdi fark ettim ki engelleyebiliyorum yine. sanırım limiti artırmışlar ya da tamamen kaldırmışlar.
hesabın var mı? giriş yap