• malumunuz engelleyebileceğiniz yazar üst sınırı 5.000 (beş bin). maalesef sözlük yönetiminin son yıllardaki pervasız tavrı nedeniyle bu 5.000 kişilik liste çok çabuk doluyor. her yeni yazar alımında aramıza katılan ak troll'leri engellenmişler listesine eklemek istediğimizde eski listeden birilerini çıkarmak için saatlerce uğraşmak zorunda kalıyoruz. bu nedenle böyle bir kampanya başlatıyor ve desteklerinizi bekliyorum.

    -ak troll'lerden, maç başlıklarında birbirlerinin analarına sövüp sayanlardan, sözlük formatının ırzına geçenlerden bıkıp usandıysanız sizin de katılmanızı ve desteklemenizi beklediğim kampanya.-

    not:
    kampanyanın bir sonraki versiyonu belli bir sayıda yazar tarafından engellenen yazarların başlıklarının sol frame'de görünmesinin imkansız hale getirildiği bir kod yazılması için olacak. halihazırda başlığı engellenen yazarların başlıkları engelleyen yazarlarca görülmüyor ama engellemeyenler ve yazar olmayanlar bu başlıklara ulaşabiliyor. maksat, bu irin dolu başlıkların kimseyi zehirlememesi için sol frame'de gündeme hiç gelmemesi.
  • desteklenmesi gereken kampanya.

    tırtlıkta sınır olmadığına göre de mantıklıdır
  • belli sayıda yazar tarafından engellenmiş yazarların entrylerinin görünmemesi konusuna katılmamakla birlikte kendi huzurum için desteklediğim kampanya. gerçek hayatta selamını almayacağım "insanlara" burada vakit ayırmak zorunda olmamalıyım.

    orta nokta olarak "engellenmiş yazarların entrylerinin yerine reklam gösterilmesi" bile olur.

    (bkz: #70059938)
  • desteklediğim kampanyadır. bir sürü aptal saptal yazar varken ve gelen geçen sözlüğe alınırken sözlük yönetiminin yapması gereken temizliği kendimiz yapmayı kabul ediyoruz, ama orada bile önümüze taş koyuluyor*. bu engel sınırı kalkmadığı sürece bugün ve gündem kısmına bakmamaya karar verdim. debe'ye zâten bakmazdım önceden de. mobil uygulamayı da siliyorum. sözlük yazarlarının kendilerini koruma hakları tam olarak sağlanana kadar herkesi, kendi belirleyeceği bir eylemi uygulamaya davet ediyorum bu başlık vesîlesiyle.

    ifade özgürlüğünden dem vurarak kampanyaya itiraz edeceklere peşin not: isteyen istediği gibi zırvalama hakkına sahipse ben de onun yazdıklarını görmeme hakkına sahibim. engelleme hakkım ifade özgürlüğüne zarar vermez. ifade özgürlüğünün genişliğine karşı kimseye zarar vermeyen, sadece benim tercihimle ilgili olan engelleme hakkının sınırlandırılması için hiçbir makul sebep yoktur.

    ek eylem: takip ettiğim başlıklardan sıkça engelleme yaptıklarımı takipten çıkıyorum.

    edit: sessize al özelliği geldiğinden bugün ve gündem kısmına yeniden bakmaya karar verdim.
  • sonuna kadar destekliyorum. aktrolleri ve sadece seks konuşan ergen ve abazaları engelleyip duruyorum ama bitecek gibi değiller. onların yazma hakkı varsa benim de onları görmeme hakkım var. engel sınırı kadar zırva bir şey olamaz.
hesabın var mı? giriş yap