• istanbul üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi'nde yardımcı doçenttir kendisi. dün girdiğim tek bir seminer dersinden edindiğim izlenime göre bilhassa ab alanında engin bir bilgi birikimine sahip, konuları gayet anlaşılır şekilde ve öğrenciyi sıkmadan anlatabilen çok çok iyi bir hocadır.
  • erkekliğine ve maçoluğuna toz kondurmadığı halde müstakbel eşinin aklına uyup özel dans dersleri alan ve düğününde dans şov yapan kişidir.
  • efsane hocadır! anayasa ve ceza hukukunu hatmetmiş, bu alanlarda kötü konuşanı bakışlarıyla çarpabilecek bilgi birikimine sahip, fuları nedeni ile belirli bir dönem fransa'da eğitim aldığını düşündüğüm karakter.. anayasa gibi sıkıcı bir dersi bile bu karakterden uzun uzun dinlemekten heyecan duyan birçok insan tanırım.. bir tv programında hasip kaplan'ı da kudurtmuşluğu da vardır adı üstünde engin bir hocadır..
  • türkiye'de ikamet eden en elit insanlardan biri. en çok kullandığı kelime için : (bkz: fecaat)
  • kendisini murat eğitim kurumları aracılığıyla tanıdığım mükemmel adamdır. reklamla falan işim olmaz öncelikle belirteyim. engin hocayla ders geçmeye, not almaya indirgenmiş bir öğrencilik ilişkisi içinde bulunmadığım içinde mutluyum. çok bilgili, çok elit çok sevecen ve dersin dışında gündemi ve olayları zihin açıcı bir şekilde yorumlama tarzıyla her daim ilgimi yüksek tutmayı başaran birisi oldu. şahsen sohbet edebilecek seviyede bilgili ve birikimli olmak çok kıyak olurdu harbiden *
  • tanidim en degerli hocalardan biri. yasam kocu olabilir. elit,kulturlu, mizahi yani yuksek adam gibi adam.
  • sürekli sinek kaydı tıraş olan erkeklerin bazılarında yüz katı bir algı verir dışarıya karşı. bu durum genelde subaylarda yaşanır. içinden şu geçer insanın "bırrr, buz gibi adam...". engin hoca'da da böyle bir durum vardır. ama durun bi dakka. dışarıdan bir insana bakarak hüküm verenler genelde yanılırlar. zaman içerisinde ve tanıdıkça bu algı hafif pişmanlıkla beraber "ulan ne şeker adammış..."a evrilir. işte engin hoca ile ilgili algı durumu böyle bir şeydir. bi de -konuyla kel alaka ama- saçları itibari ile "kıvırcığın önde gideni"dir.

    haa ayrıca kendisi pek duyurmaz ama ülkemizin önemli düşünce kuruluşlarından türk asya stratejik araştırmalar merkezi'nin de (tasam) direktörüdür kendileri.
  • istanbul üniversitesinin iyi hocalarından biridir. bilgi ve birikimlerini aktarmak için konuyu uzattıkça uzatır ama öğretici olduğu için sıkıcı da değildir.
  • kendisi uzaktan eğitimle tanımış olsam da katıldığım derslerde on numara beş yıldız adammış dedirten hocadır. keşke örgün bir şekilde derslerine katılabilseydim...

    kısmet...
  • 10 saat anayasa hukukunu anlatsa yine de sıkılmadan dinlerim. hem de anlattığı şeylerin artık ülkemizle hiçbir alakası kalmamışken.. maalesef ki
hesabın var mı? giriş yap